Ανακοίνωση της Θύρας 2 ενόψει των μπαράζ

Επίσημη ανακοίνωση της θύρας 2

Φτάσαμε λοιπόν σε μία από τις δύο πιο κρίσιμες μάχες για την εφετινή πορεία της ΑΕΜ. Τις δύο τελικές μάχες που μας κρατούν μακριά από την επάνοδο μας στην Γ' Εθνική.

Εμείς σαν Θύρα 2, όπως και πέρσι θα είμαστε στις θέσεις μας για να στηρίξουμε την ομάδα μας στην τεράστια προσπάθεια που κάνει.

 Από την πλευρά μας δεν είπαμε ποτέ ότι σταθήκαμε όπως έπρεπε στην φετινή χρονιά. Παίξανε ρόλο αρκετά, όμως ήρθε η ώρα να τα βάλουμε στην άκρη και να δείξουμε σε όλους τι εστί ΘΥΡΑ 2.

Έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα κότσια των παιχτών μας, εμείς από την πλευρά μας το Σάββατο, θα κάνουμε ότι κάνουμε εδώ και 38 χρόνια..ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ!!! Φωνή και μόνο φωνή για 90' σε κάθε αγώνα των μπαράζ. Δίπλα στην ομάδα που μας έμαθαν να αγαπάμε οι παππούδες μας, οι πατεράδες μας...

Δίπλα στην ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας!!! Όλοι μαζί δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα!! Μας φοβούνται, για την ιστορία μας, την ομάδα μας, τον κόσμο της..ας μην τους απογοητεύσουμε!!!

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr