Έτοιμη η ΑΕΜ για το παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα

 

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η προετοιμασία της ΑΕΜ για τον αυριανό αγώνα για την 1η Αγωνιστική των  PLAY-OFF  κόντρα στην ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση, δίνοντας την ευχέρεια στον έμπειρο τεχνικό να καταστρώνει τα σχέδια του απρόσκοπτα.

Οικογενειακό διπλό, στημένες φάσεις και αμυντική και επιθετική λειτουργιά της ομάδας περιελάμβανε η χθεσινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία φίλων της ομάδας αλλά και του αρχηγού Παναγιώτη Δενδρινού.

Έκκληση για κόσμια συμπεριφορά όπως και στα μέχρι σήμερα παιχνίδια κάνει η διοίκηση της ΑΕΜ προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας, καθώς με βάσει τα νέα μέτρα κατά της βίας που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση ελλοχεύει βαριά τιμωρία σε περίπτωση ακραίων συμπεριφορών, ενώ τους παροτρύνει να μεταβούν μίση ώρα νωρίτερα στο γήπεδο από την έναρξη του παιχνιδιού (3:00) καθώς λόγω της μικρής χωρητικότητας της κερκίδας του ενωσιακού και της μεγάλης ζήτησης που παρουσιάζει το παιχνίδι ενδεχομένως να υπάρξει πρόβλημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι για την διαδικασία των  PLAY-OFF  δεν ισχύουν τα οικονομικά διαρκείας των 50 ευρώ που ήταν μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ θα υπάρχει και έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μετά από απόφαση της ΕΠΣΑ και των εμπλεκόμενων σωματίων.


Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr