Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Φλόγα


Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο Μεσολογγίου ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης η προετοιμασία της ΑΕΜ για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με την Φλόγα Παλαιομάνινας.

Αποκατάσταση περιελάμβανε το πρόγραμμα για όσους αγωνιστήκαν αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Όμηρο, με την υπόλοιπη ομάδα να ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις τόσο της ομάδας αλλά και του φιλάθλου κόσμου για την ήττα της ομάδας στο Νεοχώρι και τον τρόπο που ήρθε, που παρεμπιπτόντως ήταν και η πρώτη εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, ενώ έντονες παραμείνουν και οι ενστάσεις για την φάση στο 72΄που ο Αλεξόπουλος απομακρύνει την μπάλα με το χέρι πάνω στην γραμμή (όπως φαίνεται καθαρά και στο βίντεο του παιχνιδιού), μια φάση που αν είχε καταλογιστεί από τον κ. Στυλιαρά θα ήταν πέναλτι και αποβολή για τον παίκτη του Ομηρού.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr