Συγνώμη Κουτσομπίνα σε Βισβίκη για την συμπεριφορά Κόκκαλη ..λήξαν το θέμα...


Ένα θλιβερό για το ποδόσφαιρο του νόμου μας επεισόδιο έλαβε χώρα χθες μετά το ματς Φλόγας με την ΑΕΜ.  Ο αρχηγός της Φλόγας Σωτήρης Κόκκαλης παρουσία δημοσιογράφων , παραγόντων , παικτών και αστυνομίας έκανε επίθεση  φραστική με εμετικές εκφράσεις και απειλές εναντίον του προέδρου της ΑΕΜ Διονύση Βισβίκη ,(το εν λόγω περιστατικό έχει αναγραφεί και στο φύλλο αγώνα) λόγω της κόντρας των δυο πλευρών με αφορμή το θέμα για ρατσιστική συμπεριφορά στο ματς της κανονικής περιόδου.  

Το θέμα έληξε επί τόπου καθώς ο πρόεδρος της ΑΕΜ δεν αντέδρασε , αλλά και της καταλυτικής παρέμβασης του κυρίου Κουτσομπίνα , κάτι το οποίο τον τιμά.   Σύμφωνα με πηγές απο το περιβάλλον του προέδρου της ΑΕΜ ο κύριος Κουτσομπίνας του τηλεφώνησε σήμερα και του ζήτησε προσωπική συγνώμη και το θεμα θεωρείτε λήξαν . Άλλωστε ειναι γνωστή η φιλία των δυο ανδρών. 

Σε ερώτηση του aitosports.gr στον κύριο Βισβίκη , ο πρόεδρος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν και έκανε την ακόλουθη δήλωση :" Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους , του παίχτες της Φλόγας και ιδιαίτερα τον κύριο Κουτσομπίνα για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά τους προς τους φιλάθλους , την ομάδα και έμενα προσωπικά.  Θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία στο ματς της Τετάρτης.   "

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr