ΑΕΜ: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό


Με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου και χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των play-off  της Α κατηγορίας εκτός έδρας με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Οι παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου είχαν την ευκαιρία να πατήσουν ξανά τον αγωνιστικό χώρο του κεντρικού γηπέδου του ΔΑΚ Μεσολογγίου μετά από διάστημα τριών μηνών, καθώς τελευταία φορά που αγωνίστηκαν εκεί ήταν στις 18 Ιανουαρίου για την 17η αγωνιστική κόντρα στον Προμηθέα.

Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε παρ όλα αυτά ο αγωνιστικός χώρος χάρη στην επιμονή των ανθρώπων της ομάδας αλλά και του ανθρώπου για όλες τις δουλείες, Γρηγόρη Φράγκου, ο αγωνιστικός χώρος είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και αναμένεται μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο να είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να υποδεχθεί το τελευταίο παιχνίδι για τα play-off  ανάμεσα σε ΑΕ Μεσολογγίου και Όμηρο Νεοχωρίου.

Στα αγωνιστικά όπως προείπαμε προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, με τον Γαρούφη να λαμβάνει κανονικά μέρος στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθεται στην διάθεση του Βασίλη Ξανθόπουλου.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr