ΑΕΜ: Νίκη για να κρατάει την τύχη στα χέρια της!

Με στόχο την νίκη που θα του δίνει και την δυνατότητα να κρατάει την τύχη στα χέρια του στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές, η ΑΕ Μεσολογγίου φιλόξενη την Κυριακή στις 5 μ.μ στο ΔΑΚ Μεσολογγίου για την 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ και την άνοδο στην Γ Εθνική την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας και του πρόεδρου Διονύση Βισβίκη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κανονιέρηδων για τον κρίσιμο και κομβικής σημασίας αγώνα κόντρα στο Καναλάκι.

Οικογενειακό δίτερμα, αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας, αλλά και μεγάλη έμφαση στις στημένες μπάλες έδωσε στην τελευταία προπόνηση ο Βασίλης Ξανθόπουλος που το μόνο πρόβλημα που έχει να τον προβληματίζει είναι η χρησιμοποίηση η μη του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού Γιάννη Γαρούφη που για μια ακόμα ημέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ξεχωριστή μέρα η χθεσινή για το αρχηγό της ΑΕΜ Παναγιώτη Δενδρινό που μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον αγώνα με τον Αετό Σταμνάς πάτησε ξανά το χορτάρι του ΔΑΚ Μεσολογγίου όπου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Έντονη κινητικότητα παρατηρείτε και στους κόλπους των φίλων της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με την διοίκηση της ομάδας για το λόγο αυτό να έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή στις 11 π.μ, προπώληση εισιτήριων του παιχνιδιού στα πρακτορεία ΟΠΑΠ Τσαρούχη – Τσιμπερλένιου και Παπαθανασίου στην προνομιούχο τιμή των 5 ευρώ, ενώ όπως έχει ανακοινωθεί στο εκδοτήριο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν εισιτήρια μόνο των 10 ευρώ.

Να σημειώσουμε για όσους δεν γνωρίσουν ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι προκαθορισμένες από την ΕΠΟ, με βάση και ανάγκες που πρέπει να καλύψουν οι ομάδες για τα έξοδα διαιτητών παρατηρητών που είναι αξιολογημένοι και μεγαλύτερων κατηγοριών.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr