ΑΕΜ: Με πίστη.. αλλά και πολλά προβλήματα κόντρα στο Κομπότι

 

Με πίστη ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η μίνι προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό παιχνίδι «χωρίς αύριο» κόντρα στον Σκουφά Κομποτίου.

Πολλά τα προβλήματα για τον Βασίλη Ξανθόπουλο που δεν μπορεί να υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση τους, Βαβάτσικο (τιμωρημένος), Ντζιμάνη και Δερβίση (τραυματίες) ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γαρούφη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μόνο νίκη θέλουν στο αυριανό παιχνίδι οι πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας ώστε να μπορέσουν να μείνουν μέσα στο «παιχνίδι» της ανόδου, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό και θα σημάνει και το τέλος των προσπαθειών την φετινή χρονιά για επάνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες.

Έκκληση για συσπείρωση του φίλαθλου κόσμου για το τελευταίο εντός έδρας και πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς απευθύνουν από την ομάδα, ώστε όλοι μαζί να δώσουν ακόμα μια «μάχη» που στο τέλος θα τους βρει νικητές.

Ξεκίνησε από χθες και θα διαρκέσει μέχρι και αύριο στις 1 το μεσημέρι παραμονή του αγώνα η προπώληση των εισιτηρίων στην προνομιούχο τιμή των 5 ευρώ, τα σημεία πώλησης είναι τα πρακτορεία ΟΠΑΠ Τσαρούχη – Τσιμπερλένιου και Παπαθανασίου στο Μεσολόγγι.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr