Β. Ξανθόπουλος: «Ο Αχέρων έχει τώρα το πλεονέκτημα»


Ο έμπειρος προπονητής της ΑΕ Μεσολογγίου, Βασίλης Ξανθόπουλος, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 95,1. Πάνω μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη του τεχνικού της ΑΕΜ.

Ο κ. Ξανθόπουλος αφού εξέφρασε την αγάπη του για την Πρέβεζα και τους «Ιππόκαμπους», αναφέρθηκε στο ισόπαλο (0-0) εντός έδρας ντέρμπι με τον Αχέρων Καναλακίου. «Ήταν ένα παιχνίδι «μονόλογος». Ο Αχέρων έπαιξε μαζική άμυνα και απέφυγε τα λάθη σ΄ αυτή του τη γραμμή. Μας στοίχισε και πολύ η αποβολή του Βαβάτσικου, αφού στη δεδομένη στιγμή χάσαμε έναν παίκτη που σε εκείνο το διάστημα θα μας έδινε λύσεις».

Για τον σημερινό αγώνα με τον Σκουφά και για τη συνέχεια ανέφερε: «Πλέον δεν είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς. Το Κομπότι που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος. Ο Αχέρων έχει πλέον το πλεονέκτημα, αφού στο τελευταίο ματς για την άνοδο παίζει με εμάς στην έδρα του».

  

 

Πηγή

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr