ΑΕΜ: Μπαίνουν μπροστά.. αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες οι παλαίμαχοι!


 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία των παλαιμάχων η συνάντηση – συζήτηση για το μέλλον της ΑΕ Μεσολογγίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία 15-20 ατόμων και διήρκησε πάνω από δυο ώρες μεταξύ αυτών και του μέχρι πρότινος πρόεδρου της ομάδας κ. Διονύση Βισβίκη που αναφέρθηκε ενδελεχώς για την κατάσταση στην όποια είναι αυτή την στιγμή ο σύλλογος ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

Η κουβέντα έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα, με όλους να δείχνουν προθυμία ώστε να βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα παρά τις δυσκολίες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας, ώστε να μπορέσει να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο η ομάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της συζητήσεις και αφού είχαν πάρει το λόγο όλοι οι παρευρισκόμενοι ομόφωνα αποφασίστηκε η ανάδειξη πενταμελής επιτροπής της οποίας θα ηγείτο ο πρόεδρος των παλαιμάχων κ. Γιάννης Δελαπόρτας με σκοπό την έναρξη συζητήσεων με θεσμικούς παράγοντες της πόλης, αλλά και με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και ενδεχομένως θα θελήσουν να συμβάλουν με τον τρόπο τους ώστε η ομάδα θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr