Ολοκληρώθηκε η σχολή προπονητών UEFA Β΄ στην οποία συμμετείχαν Πετσίνης και Ντζιβανάκης


 

Με τις γραπτές εξετάσεις των υποψήφιων προπονητών UEFA Β΄ που πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΠΛΑΖΑ», ολοκληρώθηκε η σχολή προπονητών που λειτούργησε για δεκαπέντε μέρες στο νησί μας.

Οι κόποι όλων των υποψηφίων δεν πήγαν χαμένοι καθώς αναχώρησαν γεμάτοι με γνώσεις και προβληματισμούς πάνω στο ποδόσφαιρο.

Την Παρασκευή (17/7) μόλις ολοκληρώθηκαν οι πρακτικές εξετάσεις στην 1 το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ κάλεσε τους εκπαιδευτές και του μαθητές της σχολής στην αίθουσα των συνεδριάσεων.

Αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στο νησί μας τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προπονητική τους καριέρα και μετά πρόσφερε σε όλους αναμνηστικά δώρα, που ήταν δύο φιάλες του γνωστού ροδίτικου ποτού «κοριαντολίνο», με την φιάλη να έχει το σχήμα του Κολοσσού της Ρόδου σε χρώματα μπλε-άσπρο που είναι και τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας.

Να συμπληρώσουμε ότι μεταξύ των 43 υποψηφίων προπονητών UEFA ήταν και δυο Αιτωλοακαρνάνες προπονητές, ο Γιώργος Πετσίνης και ο Γιάννης Ντζιβανάκης, αμφότεροι εργάζονται στις Ακαδημίες της ΑΕ Μεσολογγίου.

Τα αποτελέσματα συμφώνα με τις πληροφορίες αναμένονται να βγουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, καθώς στους υποψήφιους προπονητές έχουν δοθεί εργασίες  τις οποίες πρέπει να αποστείλουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Πηγή

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr