ΑΕΜ ….. ώρα μηδέν!


 

Ώρα μηδέν για την ΑΕ Μεσολογγίου με τον σύλλογο να βιώνει την πιο κρίσιμη φάση στην 86χρονη ιστορία της.

Για σήμερα Τετάρτη 22/7 ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η καθοριστικότερη συνάντηση ώστε να βγει μια ομάδα ανθρώπων που με βάση τα ασφυκτικά περιθώρια θα έπρεπε να ξεκινήσει να τρέξει κάποια πράγματα, τελικά η συνάντηση αυτή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας όπως ενημερώθηκαν κάποια άτομα (μέσω τηλεφώνου) που απόρησαν όταν έφτασαν και είδαν την πόρτα από τα γραφεία των παλαιμάχων ερμητικά κλειστή.

Σε ερώτηση των ίδιων ανθρώπων για ποτέ να πούμε στα 4-5 άτομα που περίμεναν υπομονετικά απ έξω, η απάντηση είναι θα δούμε.

Αυτή η απάντηση πιστεύω τα λέει όλα, ο μηνάς έχει 22 Ιουλίου, η ομάδα είναι χωρίς διοίκηση, χωρίς προπονητή, ουσιαστικά χωρίς ποδοσφαιριστές - δελτία καθώς και 10-15 άτομα που περιμένουν τόσο καιρό υπομονετικά μήπως και γίνει κάτι θα αποχωρίσουν και αυτοί τις επόμενες μέρες, με όλα να συνηγορούν ότι κάπου εδώ τα ψέματα τελείωσαν.

Ναι κύριοι τα ψέματα τελείωσαν, όταν έγιναν οι πρώτες συναντήσεις στα γραφεία των παλαιμάχων όλα έδειχναν ότι κάπου μπορούν να οδηγήσουν αλλά δυστυχώς ήταν όλα λόγια, όταν ήρθε η ώρα των πράξεων τα 20 άτομα έγιναν 10 και εν συνεχεία 5.

Όλα δείχνουν ότι η πιο λαοφιλής ομάδα στην Αιτωλοακαρνανία μετά τον Παναιτωλικό, που φέτος συμπληρώνει 86 χρόνια ιστορίας και στέφθηκε πρωταθλήτρια στο πιο δυνατό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, με συμμέτοχες σε Β΄ Εθνική (1), Γ Εθνική (6), Δ Εθνική (16) ΕΠΣΝΑ (25), και με 1 τίτλο στην Γ Εθνική, 2 στην Δ Εθνική, 25 στην ΕΠΣΝΑ, δύσκολα θα καταφέρει να μπορέσει να εκπροσώπηση την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας στο πρωτάθλημα του νομού..

Μόνο ένα θαύμα μπορεί να σώσει την υπάρχουσα κατάσταση…

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr