Φιλικό με Ατρόμητο Αντιρρίου αύριο για την ΑΕΜ

 

 

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι για την νέα χρόνια θα δώσει αύριο Τετάρτη 19/8 και ωρα 8:30 μ.μ στο Αντίρριο η ΑΕΜ που θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Ατρόμητο.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας του Μεσολογγίου θα έχει την ευκαιρία να δει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας για πρώτη φορά να αγωνίζονται απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα βρεθούν αντιμέτωπη και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασίας εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα εδώ και μια εβδομάδα, ενώ από την Δευτέρα έχουν ξεκινήσει και οι διπλές προπονήσεις.

Αυτή την στιγμή το ροστερ αποτελείται κατά κύριο λόγο από νεαρούς σε ηλικία αλλά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές εκ των οποίων αρκετοί έχουν βγει από τις Ακαδημίες του συλλόγου, ενώ πάρα τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και το γεγονός ότι η ομάδα άργησε πολύ να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο που είχε περιέλθει τους προηγουμένους μήνες , καταβάλλονται προσπάθειες ώστε η ομάδα να ενισχυθεί με κάποιους έμπειρους παίκτες που σε συνδυασμό με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν το φετινό ροστερ της ομάδας.

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr