Ήττα με βαρύ σκορ στο πρώτο φιλικό με το Αντίρριο για την ΑΕΜ


 

Την ήττα με το ευρύ  5-0 γνώρισε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι για την νέα αγωνιστική περίοδο η ΑΕΜ το βραδύ της Τετάρτης στο Αντίρριο από τον τοπικό Ατρόμητο.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 1-0 με τους γηπεδούχους να ευστοχούν από τα έντεκα βήματα, η κούραση και τα βαριά πόδια από την προετοιμασία για τους φιλοξενούμενους ήταν καθοριστικός παράγοντας ώστε στο δεύτερο μέρος το σκορ να πάρει αυτή την διάσταση.

Σαφώς πιο έτοιμοι οι γηπεδούχοι που έχουν ξεκινήσει και νωρίτερα την προετοιμασία ενώ ήταν και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι γι αυτούς, τα γκολ της αναμετρήσεις σημείωσαν οι  Γλωσσόπουλος (2), Κάκκος Βασίλης (1), Κάκκος Δημήτρης (1) και Γεωργακόπουλος (1), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι παρακολούθησαν  αρκετοί φίλαθλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου Αντιρρίου.

Διαιτητής του αγώνα ηταν ο Δημήτρης Στυλιαράς  με βοηθούς τους κ. Λιόνα και κ. Σπυρόπουλο.

Όσον αναφορά τα μεταγραφικά ζητήματα για την ομάδα του Μεσολογγίου, όπως έδειξε και στο χθεσινό φιλικό που αγωνιστήκαν επί το πλείστων νεαροί ποδοσφαιριστές, χρειάζεται άμεσα ενίσχυση με έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα καθοδηγήσουν και τους μικρούς κατά την διάρκεια της σεζόν, με τους ανθρώπους της διοίκησης να βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις ώστε να υπάρχουν άμεσα και οι ανάλογες ανακοινώσεις.

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr