Με Δάρδα η προπόνηση της Παρασκευής


 

Σε παλιά γνώριμα λημέρια βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Αλέξανδρος Δάρδας που είχε και την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς κανονικά πρωί και απόγευμα, με τους παίκτες της ΑΕΜ να καλούνται να κάνουν προπόνηση σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο που εγκυμονεί ανά πασά στιγμή κινδύνους σοβαρού τραυματισμού.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, που είναι και το φλέγον θέμα αυτή την στιγμή για τον σύλλογο, οι προσπαθείς εντείνονται καθημερινά και ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχουμε και κάποια ανακοίνωση.

Σε πολύ καλό κλίμα γίνονται και οι συζητήσεις με έναν ακόμα παίκτη που κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr