Έτοιμοι οι κανονιέρηδες για το παιχνίδι με το Καινούργιο


Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κανονιέρηδων για το Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στόχος των ποδοσφαιριστών του Δημήτρη Ξηρού δεν είναι άλλος από την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που έρχεται.

Τα προβλήματα για ακόμα ένα παιχνίδι δεν λείπουν για το τεχνικό τιμ, που δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους από το παιχνίδι με την Φλόγα, Στριμμένο και Παναγιωτόπουλο, καθώς και τον τραυματία Βρέττα.

Στον αντίποδα κανονικά υπολογίζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιώργος Νικολόπουλος, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε πριν λίγες ώρες.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 4:30 μ.μ στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ορίστηκαν οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β., Τσιλίκας και Κουτρουμάνος.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr