Με μια προσθήκη και μια απουσία κόντρα στα Καλύβια η ΑΕΜ!

Με μια προσθήκη και μια απουσία αναμένεται να παραταχθεί στο αυριανό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ΑΕΜ εκτός έδρας κόντρα στην ομάδα του ΠΑΟ Καλυβίων.

Το τεχνικό τιμ είδε με ικανοποίηση χθες να εκδίδεται μετά από ένα μηνά από την ΕΠΟ το δελτίο του Ρασμίλ, με τον 18χρονο μεσοεπιθετικό να υπολογίζεται κανονικά από εδώ και στο εξής, από την άλλη δεν μπορούν να έχουν στην διάθεση τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Παναγιωτόπουλο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου χωρίς κάποιο απρόοπτο, στα ευχαρίστα συγκαταλέγεται ότι οι εργασίες συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτους ρυθμούς στο κυρίως γήπεδο, και συμφώνα με τους υπευθύνους από την Δευτέρα αναμένεται να γίνει και η σπορά.

Το αυριανό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3:45 μ.μ στο γήπεδο των Καλυβίων, και διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Στυλιαράς, Ασημάκης και Μπρέσιακας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr