Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αγγελόκαστρο η ΑΕΜ

 

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα μεταβεί αύριο το μεσημέρι στο Αγγελόκαστρο η ΑΕΜ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αχελώου.

Ο τεχνικός των κανονιέρηδων Δημήτρης Ξηρός δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των τιμωρημένων Βλαχογιάννη και Διαμαντόπουλου που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με τον Όμηρο Νεοχωρίου, καθώς και στον στρατευμένο Στριμμένο.

Χαμόγελα όπως ήταν φυσικό έφερε στο στρατόπεδο της ΑΕΜ η νίκη στο ντέρμπι της 6η αγωνιστικής με τον Όμηρο, με όλους όμως να θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνος καθώς ξέρουν ότι ο φετινός δρόμος για την ομάδα θα είναι δύσκολος και ανηφορικός.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η ομάδα του Αγγελοκάστρου την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε ένα πολύτιμο βαθμό στην έδρα του Αμφιλόχου, με τους αυριανούς γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα τους ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πινάκα.

Ώρα έναρξης του Σαββατιάτικου παιχνιδιού 3:00 μ.μ, με διαιτητές της αναμέτρησης τους κ.κ Γκιάφη, Ασημάκη και Κουτρουμάνο.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr