Ανακοίνωση ΑΕ Μεσολογγίου

Σε μια μακροσκελή ανακοίνωση προέβη πριν λίγη ώρα η διοίκηση της ΑΕ Μεσολογγίου, ευχαριστώντας την ομάδα του Αχελώο Αγγελοκάστρου για την άψογη φιλοξενία, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την μέχρι σήμερα παρουσία της ομάδας και το νέο ΜΟΝΤΕΛΟ, και ευχαριστώντας το φίλαθλο κοινό για το βροντερό παρών στο παιχνίδι με τον Όμηρο και την νίκη με 3-1, ενώ ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια..

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρώτα απ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αχελώο Αγγελοκάστρου για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξε. Έγινε ένα πολύ καλό και καθαρό παιχνίδι, σ αυτό καθοριστική ήταν η άψογη διαιτησία του κ. Γκιάφη και των βοηθών κ.κ Ασημάκη και Κουτρουμάνου. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πολύ καλή ομάδα του Αχελώου Αγγελοκάστρου.

Όσον αφορά την ομάδα μας η αρχή του πρωταθλήματος στην Α κατηγορία Νομού μας είναι πολύ καλή, κάναμε ριζική ανανέωση στο έμψυχο υλικό με παιδιά από το Μεσολόγγι και τις Ακαδημίες της ομάδας.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ (Πετσίνης – Ξηρός – Ντζιβανάκης) από την αρχή της χρονιάς και με την σκληρή δουλεία που γίνεται πιστέψαμε ότι γρήγορα θα έρθουν οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Ο στόχος μας παραμένει η δημιουργία μιας καλής ομάδας με παιδιά από τις Ακαδημίες της ΑΕΜ και Μεσολογγίτες και σ αυτό το ΜΟΝΤΕΛΟ θα συνεχίσουμε.

Η προσέλευση του κόσμου στο περασμένο εντός έδρας παιχνίδι με τον Όμηρο Νεοχωρίου και την μεγάλη νίκη με 3-1, ήταν ένα μήνυμα που αποδεικνύει την έμπρακτη συμπαράσταση των φιλάθλων στη νέα προσπάθεια της ΑΕ Μεσολογγίου να αφήσει την δική της σφραγίδα στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου (φέτος συμπληρώνονται 85 χρόνια από την ίδρυση της).

Προσδοκούμε στο επόμενο εντος έδρας παιχνίδι (Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 3 μ.μ στο ενωσιακό γηπεδο) με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ναυπακτιακό Αστέρα, η στήριξη του κοινού να είναι ακόμα μεγαλύτερη, γιατί μόνο έτσι θα περαστεί το μήνυμα σε όλους πως η ΑΕ Μεσολογγίου πλέον είναι μια οικογένεια που διαρκώς μεγαλώνει».

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr