Προπόνηση με πολλές ευχές η σημερινή για την ΑΕΜ!

 

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία για τους κανονιέρηδες ενόψει του μεγάλου εντός έδρας παιχνιδιού για την 8η αγωνιστική την προσεχή Τετάρτη 28/10 με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Του Αγίου Δημητρίου σήμερα 26/10 με τα αποδυτήρια της ομάδας να γεμίζουν με γλυκά τα οποία έφεραν οι πέντε εορτάζοντες, Δημήτρης Ξηρός (ο προπονητής της ομάδας), Δημήτρης Καβαλλάρης, Δημήτρης Βρέτας, Δημήτρης Πλαστήρας και Δημήτρης Φούντας δέχθηκαν τις ευχές και τα πειράγματα απ όλους.

Τους εορτάζοντες μετά το τέλος της προπόνησης η διοίκηση προσέφερε από μια τούρτα, μια α μη τι άλλο όμορφη κίνηση που μακάρι να έχει και ανάλογη συνέχεια.

Για αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr