Ήττα με 1-0 για την ΑΕΜ στο Αντίρριο

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

 

Ήττα με σκορ 1-0 για την ΑΕΜ το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αντίρριο από τον τοπικό Ατρόμητο στο πλαίσιο της 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν στο 29΄ να προηγηθούν με τον Αλεξόπουλο μετά από σέντρα στην καρδία της περιοχής του Παναγιωτόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι θα είναι ένας μονόλογος για τους φιλοξενούμενους που θα προσπαθήσουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια χωρίς όμως να μπορέσουν παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτελέσματα, γνωρίζοντας και την πρώτη εκτός έδρας ήττα για την φετινή χρονιά.

Το φιλμ του αγώνα:

1΄σέντρα του Μιχαλόπουλου θα μαζέψει ο Φλωρόπουλος.

12΄διαγώνιο σουτ από δεξιά του Ζαρκάδα με τα ακροδάχτυλα θα διώξει σε κόρνερ ο Φλωρόπουλος. Εκτέλεση του κόρνερ από τον Μιχαλόπουλου σουτ του Ζέρβα αποκρούει και πάλι ο Φλωρόπουλος.

13΄κλεψιμο στο κέντρο του γηπέδου από τον Μιχαλόπουλο, θα παίξει το ένα δυο με τον Γαβρίνα και θα κάνει το πλασέ, με τους αμυντικούς να παραχωρούν το κόρνερ.

15΄Θανασιός θα δει τον Ζέρβα εκτός εστίας και θα επιχειρήσει  σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

23΄φαουλ σε καλή θέση για την ΑΕΜ με τον Ζαρκάδα, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

26΄σουτ του Αλεξόπουλου πέφτει ο Ζέρβας και διώχνει σε κόρνερ, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Παναγιωτόπουλος με την κεφαλιά του Ζαχαρόπουλου να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

27΄σέντρα σουτ Παναγιωτόπουλου, στραβοκλωτσα του Πετσίνη με την μπάλα να περνάει πλάγιο άουτ.

29΄ΓΚΟΛΛ, ωραία σέντρα από αριστερά του Παναγιωτόπουλου στο πέναλτι, ο Αλεξόπουλος δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 1-0.

48΄ομορφη προσπάθεια και σέντρα από δεξιά του Μιχαλόπουλου, ο Πέκεζ θα διώξει έγκαιρα σε κόρνερ.

54΄ο Μιχαλόπουλος βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Φλωρόπουλο με τον ρέφερι του παιχνιδιού να διακόπτη την φάση και να την γυρίζει πίσω υποδεικνύοντας φάουλ. Έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για την απόφαση του ρέφερι.

55΄βαθεια μπαλιά του Μπαλαούρα με τον Παναγιωτόπουλο να παραχωρεί κόρνερ, εκτέλεση του Ζαρκάδα ο Πετσίνης με προβολή παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ με την μπάλα να καταλήγει εκ νέου κόρνερ.  Νέο κόρνερ για την ΑΕΜ με την μπάλα να κοντράρει πάνω στο Δενδρινό και να στρώνεται στο Ζαχαράκη που θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

61΄κόρνερ του Ζαρκάδα με τον Μιχαλόπουλο να αιφνιδιάζετε και να πλασάρει άουτ.

65΄ωραία προσπάθεια από Ζαρκάδα – Δενδρινό και Μιχαλόπουλο που θα βρει τον Βασιλάρη, αλλά την τελευταία στιγμή θα ανακοπή από τον Ζαχαρόπουλο.

70΄φαουλ του Ζαρκάδα στο δεύτερο δοκάρι, πριν η μπάλα φτάσει στον Δενδρινό θα διώξουν σε κόρνερ οι αμυντικοί.

73΄σουτ του Ζαρκάδα θα μπλοκάρει ο Φλωρόπουλος.

80΄εκτέλεση φάουλ του Ζέρβα έξω από την μεγάλη περιοχή, ψηλά άουτ.

81′ ωραία κάθετη πάσα του Αλεξόπουλου στον Ψυχογιό τετ τα τετ θα σώσει με τα πόδια ο Ζέρβας.

83΄γυριστό σουτ του Μιχαλόπουλου με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

85΄φαουλ του Ζαρκάδα με τον Μπαλαούρα να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με την μπάλα και αυτή να περνάει σύριζα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

89΄σέντρα του Γαβρίνα με τον Μπαλαούρα να βρίσκει με κεφαλιά τον Μιχαλόπουλο που δεν θα υπολογίσει σωστά την μπάλα, και να χάνεται μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση.

92΄σουτ Κάκκου με την μπάλα να περνάει λίγο αουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λάμπρου, Αντωνόπουλος και Χουλιάρας.

Ατρόμητος Αντιρρίου: (Γιώργος Μίχος) Φλωρόπουλος, Βλάχος, Παναγιωτόπουλος, Πέκεζ, Πετσίνης, Θανασιός (63΄Πυρρης), Κάκκος, Ζαχαρόπουλος, Πετσίνης (46΄Ψυχογιος), Αλεξόπουλος (82΄Κουραχανης), Παναγιωτόπουλος.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος (46΄Κοντομήτσος), Τραγουλιάς, Ζέρβας Ν, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Γαβρίνας, Ζαρκάδας, Βασιλάρης.