Με μόνο στόχο τη νίκη υποδέχεται τον Παναμβρακικό η ΑΕΜ

Με στόχο μόνο τη νίκη και τους 3 πολύτιμους βαθμούς υποδέχεται αύριο στις 5:00 μ.μ στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου η ΑΕΜ την ομάδα του Παναμβρακικού Μπούκας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play-offs.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω την μέτρια εμφάνιση της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην Φλόγα Παλαιομάνινας που είχε σαν αποτέλεσμα και την ήττα, να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας τους που φέτος αποτελεί απροσπέλαστο εμπόδιο για τις ομάδες που έχουν φιλοξενηθεί, αλλά να δώσουν και την δική τους απάντηση σε όσους βιάστηκαν να προδιαγράψουν την τύχη της ομάδας στα μπαράζ μετά το ατυχές πρώτο αποτέλεσμα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον τεχνικό της ομάδας Χρήστο Ζαρκαβέλη που δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Βασιλάρη που θα λείψει για 3 αγωνιστικές μετά την αποβολή του στο 92΄ στο παιχνίδι με την Φλόγα, ενώ και ο Κοντομήτσος δεν είναι ακόμα έτοιμος και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι, Δενδρινός, Κράνης και Δημήτρης Ζέρβας, τα οποία όμως δεν φαίνονται να είναι ικανά να τους θέσουν εκτός πλάνων.

Κοσμοσυρροή αναμένεται αύριο το απόγευμα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, μιας και το πολυπληθές κοινό των κανονιέρηδων έχει καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα και θέλει με την φωνή του και τον παλμό στην κερκίδα να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες της ΑΕΜ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οριστήκαν οι κ.κ Καραβασίλης, Βασιλόπουλος και Σούζας, ενώ παρατηρητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ Λαυράνος και Καπλανίδης.

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr