Νίκησε και ελπίζει η ΑΕΜ

 

Νίκη για την ΑΕΜ το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου επί της Φλόγας Παλαιομάνινας με σκορ 3-1, που σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναμβρακικού στη Ναύπακτο δυσκολεύει πολύ την υπόθεση «άνοδος» για την ομάδα του Μεσολογγίου, η όποια είναι και η μονή που έχει μείνει μαθηματικά στο «παιχνίδι».

Καλύτερα μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, με τις δυο ομάδες και σε διάστημα δυο λεπτών στο 7΄η ΑΕΜ, και 8΄η Φλόγα να διαμαρτύρονται προς το κ. Κέκελο για πέναλτι.

Με την συμπλήρωση του πρώτου 30΄ λεπτού η ομάδα του Μεσολογγίου θα πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ζαρκάδα σε μια γρήγορη αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον τερματοφύλακα τον γηπεδούχων Δημήτρη Ζέρβα να βρίσκει τον Βασιλάρη από δεξιά, αυτός με όμορφη προσπάθεια θα βγάλει τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας με τον Ζαρκάδα να στέλνει την μπάλα πρώτα στη μέσα πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και εν συνεχεία στα δίχτυα 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν μέτρα στη μεσαία γραμμή ώστε να πιέσουν, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα καθώς όποια φάση θα δημιουργηθεί θα είναι μόνο από στημένη μπάλα.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για την ΑΕΜ καθώς μόλις στο 47΄ο Νεκτάριος Ζέρβας θα εκτελέσει το φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, πλάσε πάνω στην κίνηση του Χαλαζιά και 2-0.

Στο 69΄ πάλι από στημένη φάση θα έρθει το 3-0 για του γηπεδούχους όταν ο Κράνης θα εκτελέσει το κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπαλαούρας θα βρει με πάσα το Δενδρινό και αυτός με πλάσε δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 3-0.

Ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΜ θα μείνει με παίκτη λιγότερο καθώς ο Κάκκος θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη του κ. Κέκελου και θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο 73΄ οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 3-1 με τον Ξευγένη μετά από σέντρα του Κακούρη, που θα είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Μετά την ισοπαλία στη Ναύπακτο του Παναμβρακικού όπως γράψαμε και ποιο πάνω, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του Μεσολογγίου που θέλει νίκη με διαφορά 4 τερμάτων την επόμενη αγωνιστική και τελευταία επί της ομάδας της Μπούκας στην Αμφιλοχία για να  υπέρτερη στην ισοβαθμία και να πάρει αυτή την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα:

Κεφαλιά του Κάκκου έφυγε άουτ.

γύρισμα στην περιοχή σουτ του Μιχαλόπουλου η μπάλα κόντραρε με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι για χέρι.

Ο Χριστόπουλος βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα του Τραγουλιά με τη Φλόγα να ζητάει πέναλτι.

11΄ Πάσα του Ξευγένη στο Λίτσο που υπό την πίεση του Κάκκου πλάσαρε αδύναμα.

14΄ Λάθος απομάκρυνση του Κατερινόπουλου ο Βασιλάρης πλάσαρε αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Φλόγας.

15΄ Σουτ του Βασιλάρη πέρασε λίγο άουτ.

30΄ Γκολ. γρήγορη αντεπίθεση για την Α.Ε.Μ. μετά από βολέ του Δημήτρη Ζέρβα, με το Βασιλάρη να κάνει τη σέντρα από δεξιά και το Ζαρκάδα με πλασέ να κάνει το 1 - 0.

42΄ Φάουλ του Νταλαπέρα έδιωξε σε κόρνερ ο Ζέρβας.

43΄ Σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα από την περιοχή έδιωξε εντυπωσιακά στη γωνιά του ο Κατερινόπουλος.

45΄ Φάουλ του Νταλαπέρα θα μπλοκάρει σταθερά  ο Δημήτρης Ζέρβας.

47΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Νεκτάριου Ζέρβα στο δεύτερο δοκάρι πλασέ του Χαλαζιά η μπάλα στα δίχτυα 2 - 0.

55΄ Κόρνερ του Ζαρκάδα κεφαλιά του Μπαλαούρα άουτ.

59΄ Σουτ του Μιχαλόπουλου έφυγε άουτ.

60΄ Σουτ του Ξευγένη από πλάγια θέση ,έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Δημήτρης Ζέρβας.

66΄ Φάουλ για την Φλόγα σε χέρι του Δενδρινού, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται στο ρέφερι του αγώνα για κίτρινη κάρτα στον αρχηγό της ΑΕΜ, που αν έβγαινε θα ήταν η δεύτερη, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Νταλαπέρα με την μπάλα να περνάει άουτ.

67΄ Κόρνερ του Κράνη κεφαλιά του Δενδρινού έδιωξε σε νέο κόρνερ ο Κατερινόπουλος.

69΄ Γκολ. Εκτέλεση κόρνερ του Κράνη ο Μπαλαούρας πασάρει στο Δενδρινό που με πλασέ κάνει το 3 - 0.

70΄ Η Α.Ε.Μ. θα μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κάκκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

71΄ Φάουλ του Νάκου αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο Δημήτρης Ζέρβας.

73΄ Γκολ. Σέντρα του Κακούρη προβολή του Ξευγένη στα δίχτυα 3 - 1.

94΄αδυναμο σουτ του Πιστιόλη στην αγκαλιά του Δημήτρη Ζέρβα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Κέκελος, Κολοσιώνης και Σούζας.

Α.Ε. Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος, Τραγουλιάς, Κάκκος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (87΄Πατσουράκης), Ζαρκάδας (64΄Κράνης), Χαλαζιάς, Ζέρβας Ν., Βασιλάρης (90΄Ντρούκας).

Φλόγας Παλαιομάνινας: (Γιώργος Γιάκος) Κατερινόπουλος, Νταλαπέρας (76΄λ.τ Γκουτσέλης), Σαμψώνας (62΄Κακούρης), Παναγιωτόπουλος Ι. (Νούλας), Λίτσος, Καντάνης, Ξευγένης, Ντζιμάνης, Πιστιόλης, Νάκος, Χριστόπουλος.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr