Το ευχαριστώ και η πικρία του Αντιπρόεδρου της ΑΕΜ Μιχάλη Μπιλάλη

Τελειώνοντας η ποδοσφαιρική χρονιά από το πόστο του Αντιπροέδρου της ιστορικής Α.Ε.Μ. θέλω να πω τα εξής:

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, για τις ατελείωτες ώρες που περάσαμε μαζί, δουλεύοντας ώστε να δημιουργήσουμε τις ιδανικότερες συνθήκες λειτουργίας της ομάδος μας. Παραλάβαμε την 1η Αυγούστου του 2016 τις τύχες της ομάδος και σε αυτό το χρονικό διάστημα πετύχαμε πολλά.

Να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους εμπιστευτήκαμε , για την συνεργασία και την εκτίμηση που μου έδειξαν μέχρι τέλους.

Θέλω να ευχαριστήσω κατά σειρά τον βοηθό προπονητή ΣΤΑΘΗ Μάκη, τον προπονητή τερματοφυλάκων ΧΡΗΣΤΟΥ Γιώργο, τον μέχρι πρότινος γενικό αρχηγό ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ Γιάννη, τον φροντιστή ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ Ανδρέα και τον αγνό φίλο της ομάδος ΓΟΥΛΗ Φάνη, οι οποίοι με ανιδιοτέλεια και μόνο πρόσφεραν ο καθένας από την μεριά του τις υπηρεσίες τους για την ιδέα της Α.Ε.Μ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους και χορηγούς μας, που πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια και ήταν μαζί μας ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Επίσης από την δημοτική αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω ΜΟΝΟ τον δήμαρχο ΚΑΡΑΠΑΝΟ Νικόλαο, ο οποίος ήταν όποτε του ζητήθηκε δίπλα στα προβλήματα της ομάδος, δίνοντας λύση εν τη γενέσει. Κάποιοι άλλοι προτίμησαν να δηλώνουν, αδιάφοροι, αναρμόδιοι, δίνοντας μόνο υποσχέσεις και κάποιοι άλλοι προτίμησαν να με πετάξουν έξω από το γραφείο τους.

Ένα πράγμα θα σας πω, ότι εγώ πληρώνω από επιλογή μου, για να υπηρετώ την ιδέα της Α.Ε.Μ. και εσείς πληρώνεστε από το υστέρημα των πολιτών για να αφουγκράζεστε τα προβλήματα τους και να δίνετε λύσεις και όχι να κάνετε δημόσιες σχέσεις, διοικώντας με μικρό πολιτικά ή άλλα συμφέροντα.

Δηλώνω αηδιασμένος με αυτούς που αρχικά μου χτυπούσαν την πλάτη αλλά τελικά ήταν απέναντί μου και τους λέω ότι η πίστη και η αγάπη που έχω εγώ και οι συνεργάτες μου για την Α.Ε.Μ. είναι πολύ πιο δυνατή από τα δικά τους παιχνίδια.

Στο πλοίο της Α.Ε.Μ. έκανα το πιο όμορφο ταξίδι.......μαζί με όλους αυτούς που δεν φοβήθηκαν να επιβιβαστούν.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΕΜ

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr