Με προβλήματα η προετοιμασία για τους κανονιέρηδες / Φιλικό με Φλόγα το Σάββατο στο Μεσολόγγι

Με αρκετά προβλήματα τραυματισμών συνεχίζετε καθημερινά μετά το ρεπό του δεκαπενταύγουστου η προετοιμασία των κανονιέρηδων.

Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης είδε στο νικηφόρο φιλικό κόντρα στην Αχαϊκή να αποχωρεί κατά την διάρκεια του πρώτο ημιχρόνου τραυματίας ο Βασιλάρης, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής τελικά έχει υποστεί ζημιά στην φτέρνα του αριστερου ποδιού.  

Προβλήματα τραυματισμών όμως αντιμετωπίζουν και οι Μιχαλόπουλος και Πατσουράκης, αμφότεροι έχουν ενοχλήσεις στην μέση και δεν λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις. Αν μέσα σε αυτούς συμπεριλάβουμε και τον Διαμαντόπουλο που δεν επανέλθει ακόμα μετά τον τραυματισμό του, και τον Καρρά που ακολουθεί καθημερινά ατομικό πρόγραμμα τα προβλήματα για τον Αγρινιώτη τεχνικό δεν είναι λίγα σε μια περίοδο που θα ήθελε να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Στα μεταγραφικά όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό η ομάδα του Μεσολογγίου έχει έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης και έχει ξανά αγωνιστεί κατά το παρελθόν με την φανέλα της ΑΕΜ, με τον παίκτη πιθανότατα και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων  την επόμενη εβδομάδα να εντάσσετε και αυτός στην προετοιμασία της ομάδας.

Δεύτερο δυνατο φιλικό τεστ παρά τα πολλά προαναφερόμενα προβλήματα για τους κανονιέρηδες το προσεχές Σάββατο στο ΔΑΚ Μεσολογγίου στις 17:30, με την ΑΕΜ να υποδέχεται την ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr