Πλήγμα με Θ.Καβαλλάρη /Σε αναζήτηση επιθετικογεννή ποδοσφαιριστή η ΑΕΜ

Πλήγμα με Θανάση Καβαλλάρη για την ΑΕΜ ενόψει των πρώτων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Μεσολογγίου την προσεχή εβδομάδα, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικο να μένει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον 5 ημέρες καθώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι  έχει υποστεί κάκωση έξω μηνίσκου.

Ακόμα ένας παίκτης για τον Χρήστο Ζαρκαβέλη που δεν θα είναι στα πλάνα του για το επόμενο χρονικό διάστημα, με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ΑΕΜ να είναι προ των πυλών καθώς την επόμενη εβδομάδα θα δώσει δυο παιχνίδια, την Τετάρτη 6/9 για τον θεσμό του Super Cup κόντρα στον Νέο Αμφίλοχο και την Κυριακή 10/9 κόντρα στο Ναυπακτιακό για την πρώτη φάση του Κυπέλλου, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Σε αναζήτηση επιθετικογεννή ποδοσφαιριστή βρίσκονται για ακόμα μια φορά στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων καθώς η καταρχήν συμφωνία με τον Μανώλη Κούση δεν υφίσταται με τον ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με τις πληροφορίες να καταλήγει στον Νέο Αμφίλοχο. Φαίνεται ότι είναι μια θέση που θα ταλεποριση την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο την ομάδα του Μεσολογγίου καθώς στην έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και πάλι η ομάδα είχε έρθει σε συμφωνία με παίκτη ο οποίος την τελευταία στιγμή έκλεισε σε άλλη ομάδα.

Όλα τα παραπάνω όπως είναι λογικό έχουν πεισμώσει την διοίκηση της ομάδας που δεν είναι απίθανο αν βρεθεί κάτι πολύ αξιόλογο να κάνει και την υπέρβαση – έκπληξη για την συγκεκριμένη θέση.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr