Φιλική ισοπαλία για ΑΕΜ και Τρίκαρδο Κατοχής

Φιλική ισοπαλία με σκορ 1-1 για την ΑΕΜ και τον Τρίκαρδο Κατοχής το απόγευμα της Τέταρτης στο βοηθητικό γήπεδο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Καλύτερα μπήκε στο πρώτο μέρος η ομάδα του Τρίκαρδου έχοντας καλύτερη συνοχή χωρίς όμως να μπορέσει να οργανωμένα απειλητική στην εστία του Ζέρβα.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΜ ισορρόπησε και πήρε μέτρα στην μεσαία γραμμή και προσπάθησε πιο ορθολογικά και με την μπάλα κάτω να δημιουργήσει προβλήματα στα καρέ του Γκασούκα.

Τα δυο γκολ σημειώθηκαν στο 56΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Σεραφίγγος έκανε το 0-1 και στο 61΄ με κεφαλιά ο Ντζιμάνης μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου.

Και στις δυο φάσεις υπάρχουν διαμαρτυρίες εκατέρωθεν προς το πρόσωπο του ρέφερι του αγώνα κ. Λάμπρου που δεν ήταν όμως και οι μόνες.

Οι κυριότερες στιγμές:

5΄σουτ του Σεραφίγγου άουτ.

11΄λαθος συνεννόηση στην άμυνα της ΑΕΜ, τσίμπημα της μπάλας από το Κράνη με την μπάλα να περναει παράλληλη από την γραμμή της εστίας και τους αμυντικός να απομακρύνουν.

28΄λαθος απομάκρυνση από την άμυνα για την ΑΕΜ, σουτ λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή του Βαλτογιάννη Κ. με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία.

41΄σουτ του Κουκουρδέλη άουτ.

54΄εκτελεση φάουλ του Μιχαλόπουλου, κεφαλιά του Λίτσου θα μαζέψει ο Γκασούκας.

56΄ ΓΚΟΛ, μονομαχία μέσα στην περιοχή Λίτσου και Κουκουρδέλη με τον ρέφερι του αγώνα να καταλογίσει το πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από του γηπεδούχους. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Σεραφίγγος και θα κάνει το 0-1.

61΄ΓΚΟΛ, φάουλ για την ΑΕΜ το οποίο θα καταλογίσει ο ρέφερι με μεγάλη καθυστέρηση και μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, με τον Μιχαλόπουλο να βρίσκει στην καρδιά την άμυνας τον Ντζιμάνη που με κεφαλιά θα κάνει το 1-1.

64΄ακομα ένα στημένο για την ΑΕΜ με τον Μιχαλόπουλο εκτέλεση, προβολή στο δεύτερο δοκάρι του Χαλαζιά, με τον Γκασούκα με εντυπωσιακή απόκρουση στην γωνία να λέει όχι.

74΄σουτ του Διαμαντόπουλου από δεξιά, με την μπάλα να περναει κοντά από το δεξί κάθετο δοκάρι.

80΄εκτελεση φάουλ του Κράνη με τον Ζέρβα να εκτινάσσετε και να αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα, ο Σεραφίγγος από πλεονεκτική θέση θα στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

85΄γρηγορη αντεπίθεση για τον Τρίκαρδο με τον Φραγκούλη Σ. από θέση τετ τα τετ να νικιέται από τον Ζέρβα.

86΄ τυφλή απομάκρυνση της μπάλας από τον Καβαλλάρη Δ. με την μπάλα να προσκρούει στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και να καταλήγει άουτ.

Δυνατό το φιλικό σε γενικές γραμμές με σκληρές μονομαχίες χωρίς όμως να δημιουργηθεί το παραμικρό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, με την ομάδα της Κατοχής να δείχνει ότι μπορεί να επέστρεψε φέτος μετά από χρόνια στην Α΄ Κατηγορία, αλλά ήρθε για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη η ΑΕΜ δεν ικανοποίησε το φίλαθλο κοινό της, αυτό όμως μπορεί κατά ένα μέρος να δικαιολογηθεί από της πολλές βασικές απουσίες που έχει αυτό το διάστημα από τραυματισμούς και με την μεταγραφές να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμα για τους κανονιέρηδες.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Λίτσος, Κοντοπάνος, Κάκκος Μ, Κάκκος Γ, Ντζιμάνης, Χαλαζιάς, Βασιλείου Κ, Πατσουράκης, Μιχαλόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι, Καβαλλάρης Δ, Διαμαντόπουλος, Ρήγας, Βασιλείου Γ, Παππάς, Μάντης.

Τρίκαρδος Κατοχής: (Γιώργος Ζήκος) Γκασούκας, Τσιλιπάνος, Ψηλός, Μπαλαμπάνης, Καλοκαίρης, Μπαρμπαρούσης, Σαμψώνας, Βαλτογιάννης Κ, Κράνης, Κουκουρδέλης, Σεραφίγγος.

Αγωνίστηκαν και οι, Κάκκος, Φραγκούλης Σ, Βαλτογιάνης Σ, Ντερές, Τσιάρας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr