Έτοιμη για το ντέρμπι κυπέλλου με τον Ναυπακτιακό η ΑΕΜ

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου την Παρασκευή  το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κανονιέρηδων για το Κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι κυπέλλου κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές του να «φωνάζουν παρόν» για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του την φετινή χρονιά το οποίο τυγχάνει να είναι και ένα κλασικό τοπικό Αιτωλοακαρνάνικο ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ιστορικά σωματεία με πολυπληθές φίλαθλο κοινό.

Το κυρίως πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε τακτική, στημένα και δίτερμα, με τον Αγρινιώτη τεχνικό να δείχνει ότι έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Να υπερασπιστούν από πολύ νωρίς τον περσινό τίτλο του Κυπελλούχου Αιτωλοακαρνανίας καλούνται από το πρώτο μόλις παιχνίδι οι κανονιέρηδες που σίγουρα θα έχουν και την συμπαράσταση αρκετών φίλων τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν μεμονωμένα την Κυριακή το μεσημέρι για την Ναύπακτο και το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο όπου στις 4:30 μ.μ  θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β., Καλαμπόκης και Τσιλίκας.

Για το τέλος να αναφέρουμε ότι στον αγώνα της Κυριακής μετά από έτοιμα των φιλοξενούμενων προς την διοργανώτρια αρχή (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) και την αποδοχή της ομάδας του Ναυπακτιακού Αστέρα, αναμένεται να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ Βασίλη Καλύβα που έφυγε από κοντά μας πριν λίγα 24ωρα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr