Μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο για την ΑΕΜ στη Ναύπακτο επί του Αστέρα

Νίκη πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι με 3-2 (0-0 ο κανονικός αγώνας και το μισάωρο της παράτασης) για την ΑΕΜ στη Ναυπακτό επί του Ναυπακτιακού Αστέρας, με την ομάδα του Μεσολογγίου να συνεχίζει στο θεσμό του κυπέλλου το οποίο έχει κατακτήσει την χρονιά που μας πέρασε.

Λίγες οι αξιόλογες στιγμές μπροστά στις δυο εστίες, με την ΑΕΜ στο πρώτο μέρος να έχει δυο καλές στιγμές στο 39,΄όταν σέντρα σουτ του Κοντοπάνου ο Μούζος θα βρει όσο χρειάζονταν τη μπάλα ώστε αυτή να πρόσκρουση στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία σε κόρνερ, και ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου στο 44΄, όταν ο Μπαλαούρας θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή, το σουτ του Χαλαζιά θα περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μούζου.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες θα έχουν κάποιες καλές στιγμές μετά από σουτ προς τις δυο εστίες, με του δυο τερματοφύλακες όμως να είναι εκεί όποτε χρειαστεί, και με το παιχνίδι να οδηγείται στην ημίωρη παράταση.

Εκεί η ομάδα της Ναυπάκτου όπως και προς το τέλος της κανονικής διάρκειας έδειξε να έχει περισσότερες ανάσες με τον Νικό Μιμιγιάννη να έχει προχωρήσει και σε τρεις αλλαγές μέχρι το 74΄με αποτέλεσμα να πιέσουν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους, με την πιο αξιόλογη φάση να καταγράφεται στο 99΄ όταν το σουτ του Παπαποστόλου θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δημήτρης Ζέρβας.

Το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης θα ξεκινήσει με μια απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, στο 107΄εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη στο δεύτερο δοκάρι, προβολή του Καρρά πάνω στην γραμμή του τέρματος με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στον εναπομείναντα χρόνο η ομάδα της Ναυπάκτου πιέζοντας κατά διαστήματα στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους θα προσπαθήσει να φτάσει σε ένα τέρμα που πιθανότατα θα έκρινε και την αναμέτρηση, χωρίς κάποιο όμως αποτελέσματα με το παιχνίδι να οδηγείται στα πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι η ομάδα της ΑΕΜ θα είναι αυτή που θα χτυπήσει το πρώτο πέναλτι με τον αρχηγό της Δενδρινό Π. να είναι εύστοχος και να κάνει το 0-1, την σκυτάλη για λογαριασμό του Αστέρα θα πάρει ο Παπαποστόλου κάνοντας το 1-1, Καβαλλάρης Θ. ο επόμενος για την ΑΕΜ κάνοντας το 1-2, Λάγος για τον Αστέρα με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ και να παραμένει το 1-2, Ντζιμάνης για την ΑΕΜ με τον Μούζο να πέφτει και να αποκρούει την μπάλα παραμένοντας το 1-2, Θεοχάρης ο επόμενος για τον Αστέρα θα ισοφαρίσει σε 2-2, Μπαλαούρας ο επόμενος για την ΑΕΜ εύστοχος 2-3, Κονίδας για λογαριασμό του Αστέρα με τον Ζέρβα να πέφτει και να μαζεύει τη μπάλα το 2-3 παραμένει, ευκαιρία για την ΑΕΜ με τον Λίτσο να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση χωρίς να χρειαστεί άλλη εκτέλεση, με την μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι, στα έντεκα βήματα ο αρχηγός της Ναυπάκτου Καζανάς για να στείλει την διαδικασία στην μονή εκτέλεση, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και τους παίκτες της ΑΕΜ να τρέχουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση μαζί με τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Οι κυριότερες φάσεις του παιχνιδιού: 

33΄ πάσα του Νάτση, σουτ Καντάνη μαζεύει ο Ζέρβας.

39΄σεντρα σουτ του Κοντοπάνου με τον Μούζο να βρίσκει την μπάλα μετά ακροδάχτυλα και αυτή να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνέχεια κόρνερ.

44΄σέντρα του Μπαλαούρα στην μικρή περιοχή, σουτ του Χαλαζιά ελάχιστα άουτ.

46΄σουτ Κοντοπάνου ψηλά άουτ.

57΄ωραια ενέργεια Μιχαλόπουλου σουτ άουτ.

58΄σουτ του Βασιλάρη σε κόρνερ ο Μούζος

73΄μακρινό σουτ Καβαλλάρη ψηλά άουτ.

85΄σουτ του Κονίδα μαζεύει ο Ζέρβας.

87΄σουτ  Παπαποστόλου ασταθείς απόκρουσης Ζέρβα , σε θέση οφσάιντ οι παίκτες του Ναυπακτιακού που ακολουθούσαν τη φάση.

88΄σουτ Ρουμπάτου στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

90+3΄γυρισμα στην περιοχή σουτ Ρουμπάτου ψηλά άουτ.

91΄σουτ του Κονίδα άουτ.

99΄σουτ Παπαποστόλου με εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ ο Ζέρβας.

103΄κεφαλιά Ανδριτσόπουλου άουτ.

104΄σουτ Νικολακόπουλου μπλοκάρει ο Ζέρβας.

107΄ απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, εκτέλεση φάουλ Βασιλάρη, προβολή Καρρά εξ επαφής με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκαρι.

109΄σουτ του Ανδριτσόπουλου στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η διαδικασία των πέναλτι για τις δυο ομάδες:

ΑΕ Μεσολογγίου: Δενδρινός 0-1, Καβαλλάρης Θ. 1-2, Ντζιμάνης απόκρουση 1-2, Μπαλαούρας 2-3, Λίτσος άουτ 2-3.

Ναυπακτιακός: Παπαποστόλου 1-1, Λαγός άουτ 1-2, Θεοχάρης 2-2, Κονίδας απόκρουση 2-3, Καζανάς οριζόντιο δοκάρι 2-3.

Τελικό αποτέλεσμα 2-3 και πρόκριση στην επόμενη φάση για την ομάδα του Μεσολογγίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β., Καλαμπόκης, Τσιλίκας.

Ναυπακτιακός Αστέρας: (Νίκος Μιμιγιάννης) Μούζος, Καζανάς, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης, Καντάνης, Λαγός, Γιαννόπουλος (52΄Παπαποστόλου), Ρουμπάτος (105΄Ψυχογίος), Νάτσης (65΄Κονίδας), Πιστιόλης. (74΄Ανδριτσόπουλος)

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κακκος Μ., Χαλαζιάς (82΄Κάκκος Γ.), Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (116΄Καβαλλάρης Δ.), Ντζιμάνης, Καβαλλάρης, Βασιλάρης (120΄Βασιλείου Κ.), Κοντοπάνος (90΄Καρράς).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr