Έτοιμη για τον τελικό του Super Cup η ΑΕΜ

 

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ σε χαλαρούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ΑΕΜ την Τρίτη το απόγευμα για τον σημερινό  8ο  τελικό για τον θεσμό του Super Cup, με την ομάδα του Μεσολογγίου (κυπελλούχους Αιτωλοακαρνανίας 2016-17) να βρίσκεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Παναβρακικού - Νέος Αμφίλοχος (πρωταθλήτρια 2016-17) στις 18:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Η κούραση από το Κυριακάτικο παιχνίδι κυπέλλου κοντά στον Ναυπακτιακό Αστέρα που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι μετά από 120΄λεπτα παιχνιδιού, σε συνδυασμό με την κούραση της προετοιμασίας είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για την φρεσκάδα και τις δυνάμεις που μπορούν να βγάλουν στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες του Χρήστου Ζαρκαβέλη κόντρα σε μια ομάδα που έχει χτιστεί για να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία την φετινή χρονιά.

Τα μικροπροβλήματα δεν λείπουν, με το τεχνικό τιμ να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση του νεαρού επιθετικού Νίκου Πατσουράκη ο οποίος στο ζέσταμα του παιχνιδιού κόντρα στον Ναυπακτιακό ένιωσε ενόχληση στην μέση και γι αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε,  ενώ και ο κάπτεν της ομάδας Παναγιώτης Δενδρινός έχει κάποιες ενοχλήσεις οι οποίες όμως δύσκολα θα μπορέσουν να φανούν ικανές να τον αφήσουν εκτός πλάνων για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Αρκετοί αναμένονται να είναι και οι φίλοι της ομάδας της ΑΕΜ που θα βρεθούν μεμονωμένα σήμερα το απόγευμα στο Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά ένα ακόμα παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας.

Για όσους είναι μακριά, και όσους δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο Αγρίνιο σήμερα το απόγευμα το www.aitosports.gr σε συνεργασία με το  www.nafpaktianews.gr σε ζωντανή μετάδοση στις 18:00 από γήπεδο του Παναιτωλικού και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του 8ου Super Cup Αιτωλοακαρνανίας (δείτε περισσότερα ΕΔΩ).

Ο αγώνας είναι πρόσφορα του all bar restaurant Αλατιέρα στο Λιμάνι Μεσολογγίου, του μελιού Mel vita Μελί Ζωής και του ξενοδοχείου Hotel Liberty Ηρώων πολυτεχνείου 41 στο Μεσολόγγι.  

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr