Αποκλειστικό: ''Κανονιά'' με Κώστα Βαβάτσικο για την ΑΕΜ

Με μια άκρως εντυπωσιακή κίνηση με την απόκτηση του 30χρονου έμπειρου μεσοεπιθετικου Κώστα Βαβάτσικου κλείνει την καλοκαιρινή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας η ΑΕΜ.

Οι κανονιέρηδες εδώ και καιρό ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον παίκτη, με τον Κώστα πριν λίγη ώρα να λέει το πολυπόθητο ΝΑΙ και να επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στην ΑΕ Μεσολογγίου με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής το 2014 – 2015.

Ο  αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό και γεμάτες χρονιές σε Β΄ και Γ΄ Εθνική με Παναιγιάλειο  – Μεσσηνιακό – Καλαμάτα – Φωκικό – Ναυπακτιακό Αστέρα – Προσοτσανη – Τρίκαλα – Φωστήρα  - Ατρόμητο Αχαΐας, τα δυο τελευταία χρόνια έχει πανηγυρίσει ισάριθμες κατακτήσεις πρωταθλημάτων και ανόδους στην Γ΄ Εθνική με Αχαϊκή και Διαγόρα Βραχναιϊκων,  και αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει στα μέγιστα ώστε η ομάδα του Μεσολογγίου να πετυχει τους στόχους που έχει θέση φέτος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr