Σεφτέ στις νίκες με σούπερ διπλό στη Λευκάδα για τον Νέο Αμφίλοχο (Βίντεο)

Την εντός έδρας ήττα – σοκ γνώρισε ο Τηλυκράτης, με δύο πρώην “κυανέρυθρους” να πληγώνουν την πρώην τους ομάδα και να χαρίζουν τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα τους στη μεγάλη έκπληξη της 3ης αγωνιστικής που έγινε στη Λευκάδα.

Οι γηπεδούχοι ήταν σκιά του εαυτού τους σε όλο το 90λεπτο και δε δικαιούνταν τίποτα περισσότερο από το παιχνίδι στο οποίο δεν είχαν ενέργεια, πήγαιναν συνεχώς δεύτεροι στη μπάλα, ενώ δεν δημιούργησαν τη μεγάλη φάση στο παιχνίδι.

Ποιοτικά έγινε ένα κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, χωρίς τις μεγάλες και πολλές φάσεις. Με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Πέραν των γκολ ο τσιούνης είχε μία καλή στιγμή, όπως και ο Μπαλογιάννης στο πρώτο μέρος και από εκεί και πέρα κάποια σουτ που δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα. Με τον Τηλυκράτη να έχει την υπεροχή χωρίς την ουσία. Εν΄ αντιθέση με τους φιλοξενούμενους, που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, πήραν το “διπλό” και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αντίθετα, η ομάδα της Αμφιλοχίας, ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, έψαξε την κόντρα, αλλά ο Τηλυκράτης τις έκανε τρία….δώρα και αυτή δεν είπε σε κανένα “όχι”. Και τα τρία γκολ προήλθαν από λάθος συννενόηση της άμυνα με τον τερματοφύλακα, με τους Τσιούνη στο 28΄ και το Νάκο στο 58΄και στο 90΄ να βρίσκουν δίχτυα.

Διαιτητής: Πουλημάς(Κέρκυρας)

Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Τηλυκράτης(Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής Σπ.(46΄Βασίλας), Ιασωνίδης, Παναγιωτόπουλος(62΄Καταγής Γ.), Πετράκος, Μπαλογιάννης(46΄ Περιστέρης), Φέτσης, Καλογερής, Γκίκας, Γραμματικόπουλος(82΄ Γεωργάκης)

Νέος Αμφίλοχος(Παπαχρήστος): Μανιάτης, Μπεκατώρος, Κορομηλάς, Κοκώνης, Μαλής, Μακρής, Τσιούνης Απ., Κοντογιάννης(76΄Τσιούνης Π.), Τόσκα(86΄Παγώνης), Νάκος(90′ Κούσης), Ζοτάι

Πηγή: lefkadasportnews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr