Με Σκουφά Κομποτίου στην Άρτα το Σάββατο ο Νέος Αμφίλοχος

Γειτονικό ματς το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας μεταξύ των νεοφώτιστων στη Γ΄ Εθνική Σκουφά Κομποτίου και Νέου Αμφίλοχου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Αν και οι δύο ομάδες απέχουν μακράν στα στατιστικά, δεν παύει να είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά. Ο Σκουφάς έχει σημειώσει μόλις 3 τέρματα (τα λιγότερα στην κατηγορία) και έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές με ισάριθμες ισοπαλίες.

Αντίστοιχα ο Νέος Αμφίλοχος έχει 19 τέρματα υπέρ (έχει τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση σε 9 αγώνες) και έχει 15 βαθμούς σε 5 νίκες (3 εκτός) χωρίς καμία ισοπαλία.

Ο Αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γεώργιος Ρούσσος – Μπεκερτζής του συνδέσμου Πρέβεζας. Βοηθοί ο Γρηγόριος Κέφης και ο Αθανάσιος Ντόμαρης του συνδέσμου Πρέβεζας και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Αθανασίου του συνδέσμου Ηπείρου.

 

Πηγή: e-maistros.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr