Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ο Νέος Αμφίλοχος (Βίντεο)

Όλο και πλησιάζει προς την κορυφή ο Νέος Αμφίλοχος μετά και την νέα του νίκη επί του Εθνικού Φιλιππιάδας με σκορ 3-0 και βρίσκεται πλέον σε τροχιά τίτλου.

Ο νέος Αμφίλοχος έδειξε από την αρχή του ματς τις άγριες διαθέσεις του και σε διάστημα 8 λεπτών κατάφερε να σκοράρει 3 φορές και να καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 37’ ο Τόσκα έγραψε το 1-0 και 3 λεπτά αργότερα (40’) ο Κοντογιάννης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για το Νέο Αμφίλοχο. Ο Εθνικός είχε την ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι με πέναλτι που κέρδισε στο 42’ και εκτέλεσε ο Παπαρούνης, ο Μανιάτης όμως με μια εκπληκτική απόκρουση στη δεξιά γωνία κράτησε το σκορ στο 2-0. Στο 45’ ο Χρηστογιάννης έγραψε το τελικό 3-0.

Συνθέσεις:

Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Ρεπετσάς (80’ Ζοταϊ), Κωστακιώτης(67’ Μακρής), Κοκώνης , Μπεκατώρος, Μαλής, Νικολογιάννης(85’ Δράκος), Καλοκαίρης, Κοντογιάννης, Τόσκα(88’ Λαγοπάτης), Χρηστογιάννης.

Εθνικός Φιλιππιάδας: Μολώνης, Danas, Ευθυμιάδης(66’ Χρήστου), Μαλλάτος, Παπαρούνης(77’ Λέντζος), Γατσέλος(21’ Ντούσκας), Σιώρος(72’ Καραγκούνης), Μανιώτης, Σιδηρόπουλος, Κιούσης, Λάππας.

Πηγή: e-maistros.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr