Νίκη πρόκριση για τον Νέο Αμφίλοχο στο κύπελλο ερασιτεχνών

Μεγάλη Νίκη - πρόκριση 2-4 για τον Νέο Αμφίλοχο στον Θρίαμβο Σερβιανών.

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ ο Νέος Αμφίλοχος καλύτερος ειδικά στο Β ημίχρονο και στην παράταση πήρε την νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος στην παράταση με σκορ 2-4 (2-2 καν.αγώνας ) απο την πολύ καλή ομάδα του θριάμβου Σερβιανών που απο την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Γ' Εθνικής.

Το σκορ ανοιξε 1-0 για τον θρίαμβο στο 33' ο Τσιαφίτσας με πλασέ.

Στο 50' ο Χριστογιάννης ισοφάρισε για τον Νέο Αμφίλοχο σε 1-1 με δυνατό σούτ

Στο 57' ο Τσούνης που πετυχε χαρτ τρικ με κεφαλιά σημειώνει το 1-2 και λίγα λεπτά αργότερα ο Ρηστάνης ισοφαρίζει σε 2-2 και με αυτο το τελικό σκορ ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση οπου εκει σφάγισε την μεγάλη νίκη πρόκριση ο Αποστόλης Τσούνης με 2 γκόλ .

Αρχικά στο 94' με εκπληκτικο σουτ νικάει τον Κυρικλίδη και στο φινάλε της αναμέτρησης 120' με κοντινό πλασέ διαμορφώνει το τελικό σκορ 2-4.

Την νίκη πρόκριση οι ποδοσφαιριστές του Νέου Αμφιλόχου την αφιερώνουν στον προπονητή Θεόδωρο Παπαχρήστο που απουσίαζε λόγω ίωσης απο τον πάγκο και χρέη προπονητή ανέλαβε ο Βοηθός Ηρακλής Στασινός και τον περιμένουμε να επιστρεψει να οδηγήσει την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες και στον πρόεδρο της ομάδας Μαρκο Φουρλάνη για την σημερινή ονομαστική του Εορτη.

Θρίαμβος Σερβιανών: Κυρικλίδης, Μπάλλας, Κομπίλας, Τζίμας, Βραχνός, Γιάκος (95' Βύζας), Σκούφης, Τσιαφίτσας (65' Μουζακίτης), Ρηστάνης (78' Αλεξίου), Ηλίας, Διαμαντόπουλος

Νέος Αμφίλοχος: (Ηρ. Στασινός): Ρόκκος, Κωστακιώτης (46' Κολοβάκης), Χριστογιάννης, Κοκώνης, Μαλής, Ζωτάι (88' Λίλα),Τσιούνης, Κούσης (69' Νικολογιάννης), Τόσκα (46' Δράκος), Νάκος, Λαγοπάτης.

Πηγή: facebook Εθελοντική ομάδα Αμφιλοχία

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr