Στους 8 του Κυπέλλου ερασιτεχνών ο Νέος Αμφίλοχος

Ένα γρήγορο γκολ του Τσιούνη μόλις στο 5΄λεπτο της αναμέτρησης ήταν αρκετό ώστε να κρίνει την αναμέτρηση ανάμεσα στο Θεσπρωτό και τον Νέο Αμφίλοχο για την φάση των 16 του κυπέλλου ερασιτεχνών, με την ομάδα της Αμφιλοχίας να παίρνει το εισιτήριο για τους 8 του θεσμού.

Στην επόμενη φάση μετά τα σημερινά αποτελέσματα προκρίθηκαν και οι ομάδες της Καβάλας, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, Νέος Αμφίλοχος, Νίκη Βόλου, Παναρκαδικός, ΑΕ Κηφισιάς, ΟΦ Ιεράπερτας, ενώ εκκρεμεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Θύελλα Ραφήνας – ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού το οποίο θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Θεσπρωτός: Παππάς, Βαγγ. Κωνσταντίνου, Γώγος (66΄Γώγος), Καρβούνης (46΄Τσακανίκας), Σταυρίδης, Μπίκας, Βασ. Κωνσταντίνου, Γ.Μ. Κατσέλης, Πέντσας, Ευθυμίου (46΄Μητσέλος), Φούντζουλας

Ν.Αμφίλοχος: Μανιάτης, Κωστακιώτης, Χριστογιάννης, Κοκώνης, Μαλής (46΄Ζοτάι), Καλοκαίρης, Τσιούνης, Λαγοπάτης (66΄Ρεπετσάς), Τόσκα, Νάκος (88′ Λίλα), Κούσης (75΄Νικολογιάννης)

Photo: theball.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr