Γ΄Εθνική: ''Κάτοικοι'' Ναυπάκτου Αδαμόπουλος και Κιζιρίδης

Στον Ναυπακτιακό Αστέρα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Πατρινός ποδοσφαιριστής Σωτήρης Αδαμόπουλος, που πριν λίγες μέρες αποχώρησε από τον Αιολικό Μυτιλήνης.

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, το καλοκαίρι συμφώνησε με την ομάδα της Μυτιλήνης, πέρυσι αγωνίστηκε στον Διαγόρα Βραχνεΐκων (10 ματς – 1 γκολ) στο Β’ Γύρο της Γ’ Εθνικής, έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν στην Ερμιονίδα (9 ματς – 1 γκολ).

Την περίοδο 2016-17 βρισκόταν στην Παναχαϊκή με 15 συμμετοχές σε Γ’ Εθνική και Κύπελλο. Παλαιότερα αγωνίστηκε στη Δόξα Νέας Μανωλάδας με 33 συμμετοχές για μια διετία (2014-16), ενώ έχει καταγράψει και μία εμφάνιση στη Football League με την Παναχαϊκή (2012-13) στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο νέος παίκτης του Ναυπακτιακού αγωνίστηκε στο Καναλάκι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Αχέρων με τον προπονητή του Σίνισα Γκόγκιτς να του δίνει λεπτά συμμετοχής.

Σε συμφωνία με το Γρηγόρη Κυζιρίδη ήρθε ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

Ο 28χρονος επιτελικός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Α.Π.Ε. Λαγκαδά και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ναυπακτιακό ενισχύοντάς τον στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Κυζιρίδης έχει πολλές παραστάσεις από Εθνικές Κατηγορίες έχοντας αγωνιστεί σε ΠΑΣ Σκύδρας 2000, Αετό Σκύδρας, Γ.Σ. Ηλιούπολης, Σαρωνικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αναγέννηση Επανομής, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, Πανελευσινιακό, Αιγινιακό, Καβάλα, Νάουσα και Α.Π.Ε. Λαγκαδά.

Ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα Λάμπρος Χρυσανθόπουλος έχει επαφές με ποδοσφαιριστές για να ενισχύσει την ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να έχουμε κι άλλες ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες.

Πηγή

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr