Πήρε και Γιάννη Σεντεμέντες ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Ο κεντρικός αμυντικός  Γιάννης Σεντεμέντες  συμφώνησε με την διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα και τον πρόεδρο Λάμπρο Χρυσανθόπουλο και θα είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που θα ενταχθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στο ρόστερ του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Ο Πρόεδρος του Ναυπακτιακού μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου έκλεισε τρεις ποδοσφαιριστές και αναμένεται και συνέχεια καθώς ο στόχος είναι  η ομάδα της Ναυπάκτου να ενισχυθεί σε όσες θέσεις χρειάζεται.

Ο 26χρονος αμυντικός Γιάννης Σεντεμέντες  έχει καταγωγή από την Καλαμάτα  και το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από τον Τηλυκράτη  στον Παναρκαδικό ενώ έχει αγωνιστεί σε Τσικλητήρα , ΑΕ Λευκίμμης, Ελπίσα Ξυλοφάγου στην Κύπρο, Πιερικό , Παναχαϊκή , Βέρεια, Προοδευτική και Αστέρα Τρίπολης.

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα έχει στην διάθεση του από τον επόμενο αγώνα ο τεχνικός του Ναυπακτιακού Σίνισα Γκόγκιτς.

Πηγή 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr