Κάτοικος Ναυπάκτου και ο Βασίλης Γκόλιας (vid)

Παίκτης του Ναυπακτιακού Αστέρα είναι από σήμερα ο Βασίλης Γκόλιας όπου αγωνιζόταν στην ομάδα των Τρικάλων. Ο Νέος ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού Αστέρα  έχει παρουσία μόνο σε Superleague και football League κάτι που σημαίνει ότι διαθέτει μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία. Ο 33χρόνος Βασίλης Γκόλιας έρχεται να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας και με την εμπειρία του να βοηθήσει την ομάδα του Ναυπακτιακού να πετύχει τους στόχους της.

Ο Βασίλης Γκόλιας έχει παρουσία με τον Παναιτωλικό και στην Football League αλλά και στην Superleague, έχει αγωνιστεί επίσης στον Α.Ο. Τρικάλων από όπου ήρθε και στον Ναυπακτιακό , στον Απόλλων Σμύρνης , τον Αστέρα Τρίπολης , Καλλονή και ΠΑΣ Γιάννενα. Πρόκειται για ένα  ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά ο Σίνισα Γκόγκιτς από την θητεία του ίδιου στον Παναιτωλικό.

Οι μεταγραφική ενίσχυση για τον Ναυπακτιακό δεν τελειώνει εδώ!

Ο πρόεδρος Λάμπρος Χρυσανθόπουλος επιφυλάσσει κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου με παίκτες από το πάνω ράφι στρέφοντας όλα τα ποδοσφαιρικά βλέμματα στην Ναύπακτο.

Πηγή

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr