Προ των πυλών του Ναυπακτιακού ο Ηρακλής Τσίκινης

Όπως σας είχαμε ενημερώσει έτσι και έγινε στην Ναύπακτο βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και παρέμεινε μέχρι και σήμερα το μεσημέρι ο Ηρακλής Τσίκινης. Ο λόγος της επίσκεψης του ήταν να καταθέσει τις προτάσεις του  στην διοίκηση του Ναυπακτιακού  αλλά και να  τους ακούσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktia news.gr οι συναντήσεις έγιναν σε πάρα πολύ καλό κλίμα και όλα να είναι κοντά στο τελικό ΝΑΙ και στην έναρξη του σχεδιασμού για την χρονιά της Ναυπακτιακής ομάδας.

Ο Ναυπακτιακός εάν όλα προχωρήσουν και γιατί άλλωστε να μην προχωρήσουν αφού υπάρχει καλή πρόθεση για συνεργασία από όλες τις πλευρές τότε ο Ηρακλής Τσίκινης θα είναι ο νέος πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Σε μια σύντομη συνάντηση που είχε συνεργάτης μας το απόγευμα της Τετάρτης με τον Ηρακλή Τσίκινη είναι  μια εικόνα ενός ανθρώπου με πάθος για τον αθλητισμό , ενός ανθρώπου που γνωρίζει τα πάντα για τον Ναυπακτιακό Αστέρα και τον κόσμο του αλλά κυρίως ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει  πλάνο, όραμα αλλά και τον τρόπο να συνεχίζει την μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης και του προέδρου του Ναυπακτιακού Αστέρα Λάμπρου Χρυσανθόπουλου.

Αυτό που μπορούμε να επισημάνουμε σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε είναι ότι ο Ναυπακτιακός και την επόμενη χρονιά θα είναι δυνατός  και θα μπορέσει  πετύχει στόχους κάνοντας πράξη αυτό που έλεγε καθ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης μας ο Ηρακλής Τσίκινης «Μια πόλη , Μια ομάδα , Όλοι Μαζί μπορούμε νε πετύχουμε με Σεβασμό σε όλους» έχω την γνώση αλλά θέλω στο πλευρό μου όλου τους φίλους του Ναυπακτιακού.

Πηγή: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr