Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ναυπακτιακού Αστέρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι γνωστό σε όλους πως ο Ναυπακτιακός βρέθηκε σε διοικητικό αδιέξοδο το τελευταίο διάστημα. Τα χρονικά περιθώρια δήλωσης συμμετοχής στη Γ’ Εθνική που είχαν καταληκτική ημερομηνία την 5η Αυγούστου έκαναν επιτακτική ωστόσο την άμεση ανάγκη ανάληψης διοικητικής ευθύνης,  έτσι ώστε η ομάδα να αποφύγει το πρωτοδικείο.

Υπό αυτές τις συνθήκες αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης και την πολύχρονη ιστορία του παλαιότερου αθλητικού σωματείου  της πόλης μας, μία ομάδα Ναυπακτίων προερχόμενη από τα τμήματα υποδομής αποφάσισε να αναλάβει δράση,  με όραμα όχι μόνο το σήμερα αλλά και το αύριο του Ναυπακτιακού.

Στόχος μας η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα αποτελείται από παίκτες με φιλοδοξίες και θα μπορεί να φανεί αντάξια της ιστορίας αλλά και των προσδοκιών όλων μας. Σε αυτή την καινούρια προσπάθεια κάνουμε έκκληση συμπαράστασης προς όλους όσοι αγαπούν την ομάδα της πόλης μας.

Η στήριξή σας με οποιοδήποτε τρόπο δυναμώνει την προσπάθειά μας, έτσι ώστε ο Ναυπακτιακός και την επόμενη χρονιά να εκπροσωπήσει  επάξια την Ναυπακτία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Το νέο ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την προηγούμενη διοίκηση για την συνεργασία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Λ. Χρυσανθόπουλο για την προσφορά του την ομάδα.

Το νέο ΔΣ

Πρόεδρος: Δρόσος Μ.

Αντιπρόεδρο: Αναστασόπουλος Β.

Γενικός γραμματέας: Καλαβρουζιωτης Γ.

Ταμίας: Ρηγας Σ.

Μελή:  Κανελλος Γ., Χριστοδουλου Ν., Πελεκη Σ., Ντοτσικας Β.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr