Ήττα για τον Ναυπακτιακό Αστέρα στην Πρέβεζα

Καλή εμφάνιση για την  ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα απέναντι στον ΠΑΣ Πρέβεζα του Μιχάλη Βλάχου στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Πρέβεζας.

Η ομάδα του Δημήτρη Κάκκου είχε πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι της και πάλεψε για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα όμως ο Καραπιπέρης στο 75’ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή απόκρουση κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Το γκολ για τους γηπεδούχους που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα σημείωσε ο Σιδέρης  στο 37’ και ήταν τελικά το γκολ που έκρινε τον αγώνα .

Διαιτητής: Μπούμπας Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Ηπείρου)

Βοηθοί: Λιόντος Κωνσταντίνος – Παπαδημητρίου Δονάτος (ΕΠΣ Ηπείρου)

Παρατηρητής: Κουλιας Νικόλαος (ΕΠΣ Κέρκυρας)

ΠΑΣ Πρέβεζα: (Βλάχος): Καραπιπέρης , Βασιλόπουλος,Βασίλας (88’Σκαμνέλος), Λάκκας, Ιασωνίδης , Γκίνης(80’ Λαζανάς Α.) , Elezi (53’ Καρμοκολιάς), Φερεντίνος, Σιδέρης ,Δεμοράϊς (86’Σακκάς), Λαζανά.

Ναυπακτιακός : (Κάκκος): Πετσίνης, Καζανάς, Καλαμπόκας, Πέκεζ, Θωμόπουλος, Γιαννόπουλος, Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος (58’Fadiga), Τσότρας (87' Σίνης), Κονίδας (73’Αμντέλ), Σταθόπουλος (52’Ανδρεόπουλος).

Πηγή: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr