Ισοπαλία για τον Ναυπακτιακό στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη (vid)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Λευκάδα  ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Ναυπακτιακό Αστέρα, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη Γ΄ Εθνική και έληξε ισόπαλο 1-1.

Πλήρωσε τα λάθη του ο Τηλυκράτης στο σημερινό παιχνίδι εντός έδρας κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι που πλέον μετράνε βασικές  ελλείψεις στο ροστερ λόγω τραυματισμών,  δεν κατάφεραν να ασφαλίσουν τους τρεις βαθμούς .

Στο πρώτο ημίχρονο κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Τηλυκράτης προηγήθηκε στο 46΄με το γκολ του Τσόφλιου στέλνοντας την ομάδα του με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη ευκαιρία ανήκει στον Τσόφλιο που έπειτα από οργανωμένη αντεπίθεση από τα δεξιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Πετσίνη.

Στο 59΄ ξανά με αντεπίθεση ο Τηλυκράτης αυτή τη φορά με τον Τσέλα από τα δεξιά που βρίσκει τον Περιστέρι έξω από την μεγάλη περιοχή ο οποίος εκτελεί με κάλο σουτ αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι.

Η ομάδα του Στεφανίδη αν και έπαιξε κάλο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα δεν κατάφερε να κλειδώσει το ματς και αυτό το πλήρωσε όταν ο Καζάνας στο 85΄υποδέχεται την μπάλα στην περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Στο 87′ ο ίδιος ο σκόρερ της φιλοξενούμενης ομάδας απείλησε τον Καλατζή με σουτ στην γωνία αλλά ο τερματοφύλακας του Τηλυκράτη έσωσε την εστία του βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Διαιτητής: Τσετσίλας Κωνσταντίνος

Βοηθοί: Φαλτακας Θεοδόσιος – Μωυσιάδης Βασίλειος

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Καλατζής, Νάκας, Καταγής Σ., Χριστογιάννης, Κολοβός (80′ Καταγής Γ.), Tόσκα, Τσέλα (71′ Μπελεβώνης), Περιστέρης, Τσόφλιος, Φράγκος (64΄Θώδης), Ντόβας (57΄ Μαστραντωνάκης).

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Κάκκος): Πετσίνης, Καζάνας, Καλαμπόκας, Πέκες (89 Απεβλήθη), Θωμόπουλος, Θεοχάρης (85΄Τσεκούρας), Σταθόπουλος, Κόκας, Βαρουξάκης, Κονίδας, Ανδρεόπουλος (71΄ Γιαννόπουλος).

Πηγή+photo: lefkadapress.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr