Έλλειψη απαρτίας, μετάθεση μιας εβδομάδας οι εξελίξεις στον Ναυπακτιακό

Χωρίς απαρτία  η γενική συνέλευση του Ναυπακτιακού Αστέρα το μεσημέρι της Κυριακής στο κτίριο Ναυπακτία. Όπως είχε ανακοινωθεί μετά τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό  την Κυριακή αναμενόταν να γίνουν εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας κάτι που τελικά θα γίνει την επόμενη Κυριακή 12 Ιουλίου στον ίδιο χώρο στις 12:00 το μεσημέρι.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο , υπάρχει αισιοδοξία και άτομα που θέλουν να συμμετέχουν στα διοικητικά της ομάδας όμως χρειάζεται η παρουσία και η εγγραφή νέων μελών κάτι που όλοι οι φίλαθλοι της Ναυπακτιακής ομάδας πρέπει να καταλάβουν και να δώσουν βροντερό παρών την επόμενη Κυριακή δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για την ιστορική ομάδα της πόλης.

Την επόμενη Κυριακή αναμένεται μαζί με την απαραίτητη απαρτία να δρομολογηθούν οι όποιες λεπτομέρειες έχουν απομείνει και να ξεκινήσει με νέα διοίκηση ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πηγη: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr