Γ΄Εθνική: Στον Ηρακλή Ψαχνών ο Κλάιντι Τόσκα

Κατηγορία: Γ΄ Εθνική

Στην πέμπτη του μεταγραφή προχώρησε ο Ηρακλής Ψαχνών που ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού Κλάιντι Τόσκα , ο οποίος τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στη Γ' Εθνική με την ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας.

Ο Κλάιντι Τόσκα, που αποκτήθηκε από τον Ηρακλή, είναι γεννημένος στις 4/5/1994 και ξεκίνησε από την Κ17 του Παναιτωλικού. Αγωνίστηκε μετά στην Α' Μεσσηνίας με τον Τέλο Αγρα (9 γκολ τη σεζόν 2013-14) και στη συνέχεια στην Α' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με τον Θέρμιο Απόλλωνα. Το καλοκαίρι του 2016 φόρεσε τη φανέλα της FK Latsi και αγωνίστηκε (11 συμμετοχές) στη μεγάλη κατηγορία της Αλβανίας.

Επέστρεψε το Γενάρη στην Ελλάδα για λογαριασμό της Θήβας (αριστερά στη φωτό πάνω με αντίπαλο τον Πολίτη του ΑΟΧ) που έπαιζε στη Γ' Εθνική και είχε προπονητή τον Ευβοέα Γιώργο Λάμπρου. Στην ομάδα της Βοιωτίας έπαιζαν τότε ο Νίκος Ευσταθίου, ο Κώστας Σπανός, ο Γιώργος Μόνος, ο Θανάσης Τσατσαρώνης και ο Βασίλης Τσομπάνης. Τον τελευταίο τον είχε αντικαταστήσει στο ματς της Θήβας με τον ΑΟΧ στη Χαλκίδα,σε ένα ματς που είχε λήξει με 1-1 στις 12 Φεβρουαρίου του 2017.

Την επόμενη σεζόν (2017-18) είχε μια πολύ καλή παρουσία (23 συμμετοχές-6 γκολ) με το Νέο Αμφίλοχο (Αιτωλοακαρνανίας) στη Γ' Εθνική, όπου για ένα διάστημα είχε συμπαίκτη τον Θανάση Ρεπετσά, με τον οποίο θα είναι συμπαίκτες πλέον στον Ηρακλή. Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στην ίδια κατηγορία με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Πηγή: egnomi.gr