Ξεκίνησε η ονοματολογία στον Ναυπακτιακό για τον νέο προπονητή

Η ώρα του σχεδιασμού έχει φτάσει για την νέα διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα και τον νέο πρόεδρο Νίκο Στάικο. Η διοίκηση της ομάδας έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα για την ιστορική ομάδα της Ναυπάκτου και ακατάπαυστα εργάζεται για την νέα χρονιά. Μια νέα χρονιά που ξεκινά με την επιλογή του νέου προπονητή με αρκετά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι. Όμως κανένα δεν επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους της διοίκησης της Ναυπακτιακής ομάδας.

Το Nafpaktianews.gr παίρνει το ρίσκο για να σας παρουσιάσει μερικά από τα ονόματα που αν και δεν επιβεβαιώνονται ενδιαφέρουν τον Ναυπακτιακό.  Τώρα για την επιβεβαίωση ή όχι του ρεπορτάζ μας θα δούμε τις επόμενες ημέρες που ίσως να μην είναι πολλές.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τους παλιούς και γνώριμους:

Δημήτρης Σκούνας:

Το όνομα του είναι συνδεδεμένο με τον Ναυπακτιακό , με πολλά συναισθήματα χαρές λύπες και εντάσεις κυρίως με τους φιλάθλους κατά την γνώμη μας άδικα. Ο Δημήτρης Σκούνας πάντα ήταν φίλος ,λάτρης της ομάδας και της πόλης της Ναυπάκτου και θα μπορούσε για ακόμη μια φορά να επιστρέψει σε μια ομάδα που αγαπά και έχει αρκετούς φίλους.

Για τον Δημήτρη Σκούνα δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι ίσως ο πολυνίκης προπονητής και συγχρόνως με τις περισσότερες ανόδους στην ΓΈθνική , διαθέτει μεγάλη εμπειρία  και ξέρει σαν την παλάμη του πώς να χτίσει μια ομάδα γι’ αυτή την κατηγορία. Είναι όμως και ο άνθρωπος που έχει δεχθεί την πιο σκληρή κριτική στη Ναύπακτο χωρίς όμως αυτό να τον αποτρέπει σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση να πει το ναι και να επιστρέψει. Ο Δημήτρης Σκούνας έχει μάθει στα δύσκολα , είναι ο σκληρός των αποδυτηρίων και μπορεί να αντέξει την κριτική και μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες.

Δημήτρης Τομπάζης:

Ο Δημήτρης Τομπάζης τα τελευταία χρόνια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πιστός στρατιώτης της ομάδας την ώρα που η μπάλα έκαιγε. Να θυμίσουμε  σε περίπτωση που επιστρέψει θα το κάνει για 4ή φορά που αν γίνει θα είναι διαφορετική από κάθε άλλη των τελευταίων χρόνων γιατί θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει το νέο ρόστερ και να χτίσει το νέο Ναυπακτιακό όπως αυτός θέλει. Να θυμίσουμε ότι το 2013-14 που ο Ναυπακτιακός στέφθηκε πρωταθλητής με τον Δημήτρη Τομπάζη να αναλαμβάνει λίγο πριν τους τελικούς οδηγώντας τον Ναυπακτιακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο Αντιρρίου και στην συνέχεια χωρίς επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’Εθνική κατηγορία. Λίγα χρόνια αργότερα ο Δημήτρης Τομπάζης ήταν πάλι εκεί στο κάλεσμα της διοίκησης του Ναυπακτιακού και του προέδρου του Λάμπρου Χρυσανθόπουλου για να αντικαταστήσει τον Σίνισα Γκόγκιτς λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό που και σε αυτό δεν ήταν τα πράγματα όπως θα ήθελε.

Είναι δύσκολο για έναν προπονητή να αναλαμβάνει στο τέλος ή στα μισά της αγωνιστικής περιόδου μια ομάδα γιατί μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν. Αυτό που όμως φαινόταν ξεκάθαρα ήταν η εμπιστοσύνη των διοικούντων στο πρόσωπο του έστω και στα δύσκολα . Να δούμε θα είναι ο Δημήτρης Τομπάζης αυτός που θα σχεδιάσει από την αρχή τον Ναυπακτιακό Αστέρα;

Δημήτρης Μαγκαφίνης:

Ανήκει στους έμπειρους προπονητές της Γ’Εθνικής , με παρουσία σε ιστορικές ομάδες οι οποίες είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Ο Έμπειρος τεχνικός έχει περάσει από την ΑΕ Λευκίμης , τον Α.Ο.Παλαιοχώρας , Νέστο Χρυσόυπολης, Ζάκυνθο ,ΑΕ Ερμιονίδας, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος , Ορφέας Ελευθερούπολης, Αστέρα Μαγούλας , ΠΑΣ Κόρινθος και  Διαγόρα Ρόδου . Τα τελευταία χρόνια ως προπονητής της ΑΕ Λευκίμης αποχώρησε από τον πάγκο της Κερκυραϊκής ομάδας λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου για να αναλάβει τον πάγκο του Τηλυκράτη σε μια δύσκολη στιγμή της ομάδας της Λευκάδας και κατάφερε με μαεστρία να πετύχει τον στόχο που ήταν η παραμονή περνώντας  από το Παπαχαραλάμπειο από τον  Ναυπακτιακό του Σίνισα Γκόγκιτς με 0-3, την ίδια χρονιά κατέκτησε το κύπελλο Λευκάδας – Πρέβεζας  με την ομάδα του Τηλυκράτη κλείνοντας επιτυχημένα την χρονιά.

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης είναι ένα από τα βαριά ονόματα και αν και ήδη βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αετό Οφρυνίου για να συνεχίσει την νέα χρονιά όμως δεν ξέρουμε αν μπορεί αν ο Ναυπακτιακός ενδιαφερθεί για εκείνον καταφέρει να του αλλάξει γνώμη. Παντός η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη.

Παναγιώτης Κορομπόκης

Ακόμη ένα όνομα που ακούγεται για τον Ναυπακτιακό είναι ο Παναγιώτης Κορομπόκης ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν προπονητής του Θιναλιακού ομάδας Γ’Εθνικής κατηγορίας  από την Κέρκυρα. Η περίπτωση του ταλαντούχου προπονητή από την Κέρκυρα είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δύσκολο να προχωρήσει όμως μπορεί να καταγραφεί ως ένα από τα ονόματα που πιθανόν να βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Τα σπουδαία σε λίγες ημέρες.

Πηγή: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr