Νέος προπονητής του Ναυπακτιακού ο Δημήτρης Τομπάζης

Κατηγορία: Γ΄ Εθνική

Το ρεπορτάζ του Nafpaktianews.gr για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται και ένας από τους τέσσερις που σας παρουσιάσαμε που ακούγονταν για τον πάγκο του Ναυπακτιακού είναι αυτός που θα αναλάβει την νέα χρονιά τα ηνία της ομάδας της Ναυπάκτου.

Ο Δημήτρης Τομπάζης  ή αν προτιμάτε ο πιστός στρατιώτης του Ναυπακτιακού ή ο άνθρωπος για τις ειδικές αποστολές πλέον θα έχει την ευκαιρία να σχεδιάσει μαζί με την  διοίκηση του Ναυπακτιακού για την νέα αγωνιστική περίοδο και να έχει το χρόνο να περάσει την δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές, κάνοντας την προετοιμασία ο ίδιος και όχι να παραλάβει μια ομάδα κάτω από δύσκολες συνθήκες και τις περισσότερες φορές με την πλάτη στον τοίχο όπως είχε κάνει τις προηγούμενες φορές που είχε έρθει στην Ναύπακτο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα έδωσε τα χέρια με τον έμπειρο τεχνικό και άμεσα έρχεται στην Ναύπακτο για να πιάσει δουλειά χτίζοντας τον νέο Ναυπακτιακό.

Αυτό που πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Τομπάζης γνωρίζει πολύ καλά τον Ναυπακτιακό και το τι θα βρεί στην Ναύπακτο και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει μιλήσει για το τι θα χρειαστεί την νέα αγωνιστική περίοδο.