Διπλό δυνατό μεταγραφικό χτύπημα από Ναυπακτιακό Αστέρα!

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα με την προσθήκη του Αλεξάνδρο Γκέτσι και Ηλία Ευαγγέλου.

Η διοίκηση   του Ναυπακτιακού Αστέρα συμφώνησε  με τον Αλεξάνδρο Γκέτσι. Ο 23χρονος (23.03.1997) πλάγιος επιθετικός που αγωνίζεται και σαν σέντερ φόρ, προέρχεται από την Εθνικό και εχει φορέσει και τα χρώματα της Καλλιθέας στην οποία τα τελευταία χρόνια είχε γεμάτες χρονιές σε Football League και Γ’ Εθνική.

Έρχεται στον Ναυπακτιακό για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή της ομάδας Ναυπάκτου που αποκτά ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Γ’Εθνικής. 

Πήρε και Ηλία Ευαγγέλου

Ακόμη μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση  για τον Ναυπακτιακό Αστέρα   καθώς ο Ηλίας Ευαγγέλου συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας.

Ο 23χρονος αμυντικός  που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό συμφώνησε με την διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα και επιστρέφει στην ομάδα της Ναυπάκτου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ποδοσφαιριστής πριν μια σεζόν είχε αγωνιστεί ξανά στον Ναυπακτιακό αφήνοντας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις κάτι που όπως φαίνεται οι άνθρωποι της ομάδας της Ναυπάκτου μέτρησαν και έφεραν ξανά τον πολύ καλό ποδοσφαιριστή στην Ναύπακτο.  

Κατά το παρελθόν, ο Ευαγγέλου έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Τρίπολης (7 συμμετοχές σε Super League και κύπελλο) και ως δανεικός στον Παναρκαδικό στη Γ’ εθνική.

Ενώ έχει καταγράψει συμμετοχές και με την εθνική μας ομάδα, τόσο στη νέων, όσο και στην ελπίδων.

Πηγή: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr