Φιλική νίκη για τον ΠΑΣ Θύελλα επί του Τηλυκράτη

Κατηγορία: Γ΄ Εθνική

Το ρεπορτάζ του αγώνα και το ευχαριστώ της ομάδας του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου.

Με σκορ 3-0 επικράτησε ο ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου του Τηλυκράτη Λευκάδος, στο γήπεδο του Νυδριού.

Ο Αγώνας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, για την Γ Εθνική Κατηγορία, θύμιζε περισσότερο αγώνα πρωταθλήματος παρά φιλική αναμέτρηση. Τα σκληρά μαρκαρίσματα και το πάθος των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν, έδωσαν στο παιχνίδι μία άγρια ομορφιά και κράτησαν το ενδιαφέρον στα ύψη.

Η ομάδα μας προηγήθηκε μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων σε εκτέλεση φάουλ του Χρηστογιάννη. Ο ίδιος παίκτης ξανά με εκτέλεση φάουλ, βρήκε τον Μπουρδούβαλη και ο τελευταίος με κεφαλιά από κοντά, έκανε το 0-2. Το τρίτο τέρμα του Μοναστηρακίου πέτυχε ο Αποστόλης Τσιούνης με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο ΠΑΣ Θύελλα είχε ευκαιρίες να πετύχει και τέταρτο γκολ, αυτή τη φορά με τον έτερο Τσιούνη ο οποίος ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Τηλυκράτη σε θεαματική επέμβαση τη μία φορά και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ τη δεύτερη φορά. Πολύ καλή η αμυντική εικόνα της ομάδας και σήμερα, όπως και στο πρώτο φιλικό με την Λευκαδίτικη ομάδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Τηλυκράτη για την φιλοξενία και να τους ευχηθούμε καλή σεζόν στο πρωτάθλημα, που "έχει σέντρα" σε 18 μόλις ημέρες...