Δυνατή μεταγραφική δυάδα για τον Αμβρακικό Λουτρού

Ποδοσφαιριστής του Αμβρακικού Λουτρού είναι ο πολύπειρος Σωτήρης Τσάτσος.

Με τη συγκεκριμένη μεταγραφική προσθήκη του έμπειρου Τσάτσου οι ιθύνοντες του Λουτρού δείχνουν ότι δεν έχουν στόχο μόνο την παραμονή αλλά έχουν όνειρα για ψηλότερα.

Ο Τσάτσος που αγωνίζεται ως  δεξιός χαφ και ως κεντρικός χαφ, ήρθε σε συμφωνία με τον Αμβρακικό και θα τον ενισχύσει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και συνέχισε σε Κασσάνδρα, Αγροτικό Αστέρα, Αρη Θεσσαλονίκης, Αιγάλεω, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Μακεδονικό, Εθνικό Αστέρα, Χανιά, Ηρακλή Ψαχνών, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Χανιά, Καλαμάτα, Τσικλητήρα Πύλου, Γιούχτα, ενώ η περσινή του χρονιά μοιράστηκε ανάμεσα σε Παλαιοχώρα στο τοπικό Χανίων και Παναιγιάλειο στο τοπικό Αχαΐας.

Η βασική του θέση του είναι στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και έχει ξεπεράσει τις 580 συμμετοχές και τα 50 τέρματα στις τρεις πρώτες εθνικές κατηγορίες ενώ έχει αγωνιστεί και σε 10 ευρωπαϊκά ματς στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Επίσης αναδείχτηκε 3 (τρεις) φορές κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Γ' Εθνικής.

Νέα μεταγραφική βόμβα για τον Αμβρακικό Λουτρού.

Μετά την απόκτηση του Σωτήρη Τσάτσου δυνάμωσε και στο τέρμα με την απόκτηση του Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο Βασιλειάδης την περσινή σεζόν υπερασπίστηκε το τέρμα του Απόλλωνα Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμβρακικός είναι σε συζητήσεις με παίκτες και σύντομα αναμένονται νέες ανακοινώσεις.

Πηγή: olatagoal.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr