Ήττα στα Γρεβενά για τον Παναγρινιακό

Κατηγορία: Γ΄ Εθνική

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας γνώρισε ο Παναγρινιακός.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου έχασε με 1 - 0 από τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης, σε ένα παιχνίδι που στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Αποστολίδη στο 37ο λεπτό. Οι παίκτες του Παναγρινιακού πήραν μέτρα στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν τους αντιπάλους τους. Στο 50΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στο Βασιλόγιαννη.

Ο Τσακνάκης στο 71΄ είχε δοκάρι για την ομάδα της Καληράχης και τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαλίτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 76΄ σε σουτ του Στέφανου Φραγκούλη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Δημητριάδη και δόθηκε το πέναλτι, όμως στην εκτέλεση ο Μήλιος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Παναγρινιακός πίεσε περισσότερο στη συνέχεια, είχε δύο καλές ευκαιρίες με Γκόλια και Καλοκαίρη, όμως το 1 - 0 παρέμεινε ως το φινάλε.

Το φιλμ του αγώνα.

 Λάθος του Παναγιωτόπουλου ο Αποστολίδης κάνει το σουτ, με τον Παρδαλό να διώχνει με τα πόδια και στην επαναφορά σουτ του Ρούση πάνω από το δοκάρι.

23΄ Σουτ του Γκόλια η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.

33΄ Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με το Σάλλα από καλή θέση να κάνει αδύναμο σουτ και τον Παρδαλό να αποκρούει.

37΄ Γκολ. Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με το Σάλλα να πασάρει στον Αποστολίδη που με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.

50΄ Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στο Βασιλόγιαννη.

69΄ Σουτ του Μήλιου η μπάλα κόντραρε στα σώματα.

71΄ Φαλτσαριστό σουτ του Τσακνάκη η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

74΄ Οι γηπεδούχοι μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαλίτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

76΄ Σουτ του Στέφανου Φραγκούλη η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Δημητριάδη και δίνεται πέναλτι.

77΄ Το πέναλτι εκτελεί ο Μήλιος και στέλνει τη μπάλα άουτ.

84΄ Εκτέλεση φάουλ του Γκόλια η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

87΄ Σέντρα Βασιλόγιαννη ο Καλοκαίρης έπιασε το μονοκόμματο σουτ και έδιωξε εντυπωσιακά ο Βίδρας.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Γιώργος Βλάχος): Βίδρας, Κωτσούλας, Λιούρας, Μπόζιαρης, Δημητριάδης, Σάλλα, Αποστολίδης (68΄ Αποστόλου), Μπαλίτσας, Τσακνάκης (76΄ Τσιαρσιώτης), Χαραλαμπίδης (84΄ Λιάκος), Ρούσης.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος, Φραγκούλης Α. (40΄ λ.τ. Καρτσακλής), Σαμψώνας, Ντούλιας (53΄ Πεσλής), Μήλιος, Βασιλόγιαννης, Βασιλάρης (53΄ Φραγκούλης Σ.), Νούλας Σ. (82΄ Αντωνόπουλος).

Πηγή: websports.gr